Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok.
Brigitta remélem nem lesz baj!
Nekem soha nem volt terheleses cukor vizsgálat! Rájöttek, h PCOS es írták is a metformint. Amit tegnaptól emeltem! Szeptemberben megyek dokihoz.
Puszi.
Vica én írtam hogy láttalak a facebookon a PCOS oldalán és írtál is nekem :)))
Kicciri én azért azt az inzulint megnézetném,nehogy nagyobb bajod legyen....
Brigitta szurkolok,hogy minden rendben legyen :))
Többiek hová lettetek??Irszi nagyon hiányollak........olvastam a blogod...azóta mizujs???
Évi
En se követem úgy hogy számolgassak :(( nem is menne inkább csökkentettem a szenhidratot es ennyi.Amikor tudok szobabiciklizek:)) most megállt a fogyás remelem megy majd meg le
Évi
Sziasztok Drágáim!
Kriszikém, a Jó Isten éltessen! ÉS üdv végre az öregasszonyok közt! ;-)
Illetve az érett nők közt:-D
Ez már igazán anyuka kor, úgyhogy majd most......... Az ősz még benne van; ügye? Most én a novembert gondolom épp magamnak............. akkor jól nyáron szülnék :-) És mindenki látná a hatalmas pocikámat:-)
Írtam hogy nem leszek, és most szólok hogy sem ezen, sem a következő hétvégén sem!!!!!!!!!! :-)
Mennyi programon van; igaz? :-)
Nem érdekel hogy megjött, annyi bajom van....... Azért nem is nyúlok ma a blogomhoz sem. A szokásos: pénz.
De majd megoldom valahogy :-) Mindig van valahogy :-)
Nem akarnám feladni a maszek orvosokat, mert nélkülük még itt sem tartanánk, de néha nagyon nehéz. Egyszerűen máson már nem tudnék "spórolni", csak ha pár hónap szünetet tartanánk; csak legalább amíg az egyik részletünket kifizetjük (hűtő). DE nagyon nem akarom. Jó is hogy a Lollok szabizik augusztusban, legalább oda nem kell mennem. :-/
Na de hagyjuk is ezt!
Balcsiztunk; nagyon élveztem! Jó sokat áztattam benne a popsimat, hátha..... a csodás Balaton! Megint láttunk gólyákat, de már csak úgy mondom. :-P
Nagyon álmos vagyok...............
Gina, örülök nektek nagyon, és írj minél többször!
Szilvi, édes vagy, de "megdagadtam". Ha nem a gyógyszertől lányok, akkor nem tudom mitől :-) Most hogy nem vagyok terhes, vissza is fogtam rendesen a kaját!
Vica, bombasztikusan nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!! A lábaid fantasztikusan vékonyak! :-) És végre felszabadultan mosolyogsz megint!
Kicciri, kitartás! Nagyon nehéz, tudom! Erős vagy, majd jön az a baba! Meglátod! :-)
Melike, milyen jó lehet neked!!!!!!!!!!!!! :-) Újult erővel vágsz bele a lombikba legalább!
Lilla, Livi, kívánom hogy villantsatok nekünk végre egy tesztet!
Brigi, örülök hogy ránk találtál! Nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!! De mi levelezünk maszekban is; bár ha ide is írsz, akkor ez értelmét veszti! :-) Mármint hogy írd ide nyugodtan amit nekem írnál! Szorítunk nagyon!
Remélem nem hagytam ki senkit!
Velem semmi, szombaton megjött (akólig), és ma még aligabb dél óta. De szép piros. A hasam lassan normalizálódik méretileg :-)
Megyek lányok, mert összeesek a fáradtságtól! :-) puszi! Irszi
ÉVIIIIIIIII! Bocsi!
Szóval én sem nagyon számolom, csak igyekszem normálisan enni. Túl jól szokott sikerülni :-)
A Facebookot már beszéltük, én pl. szeretném megőrizni a viszonylagos inkognitómat; főleg hogy rendszeresen ki van elemezve a férjem spermája.......... Köszi a megértést! :-)
De örülök ha látlak benneteket! Irszi
Irszi en meg téged nem is láttalak ott csak Vicat:)) jol tartod az inkognitódat :)))
Jo pihenést
Évi
Sziasztok Csajok!
Kiccirim sajnalom higy megjott. :-(( de ez most mi az h.2 het mulva megjon...nem lehet h.ovu?!Akkor is szoktak verezgetni!
Irszi kosti a koszontest!<3:-) Orulok h.kikapcsolodtatok remelem csodat tesz a Balcsi :-)
Evi nekem is fura volt a hasam meg a mellem is szurkalt mint ovukor pedig meg hetvegen egy het se telt le a ciklusbol...ki erti?!...annyi mindent erzunk ossze vissza ki tudja mi tortenik odabent...
Brigi termeszetesen szurkolunk!:-)Remelem szepen beagyazodik a babad!!Gyere mar nekunk egy pozi teszttel olyan jo lenne nekunk is erot ad...most valahogy nem bovelkedunk benne.
Kepzeljetek tegnapra volt idopontom de a 40 fokban elfelejtettem nogyogyszhoz menni :O :-\ franc. Naa most mar mindegy majd kerek uj idopontot agyamra megy ez az idopontozgatas....tegnap megint kaptam tortat meg ajandekot masik baratoktol :-))))
amugy nalam semmi most...es ki tudja mi lesz...
Pusszancs mindenkinek kicsit fellelegezhetunk ma lehet levegot is kapni :-\ :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!