Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
SziAsztok
Kriszti Isten Eltessen Sokáig :)) éreztették jol magatokat.Puszi
Évi
Krisztikém!!!!
Csak gyors beléptem hogy megköszöntselek:)))
Isten éltessen sokáig:))
Boldog szülinapot:))
Már több mint egy éve beszélünk és imádlak:))))
Puszillak!
Szilvi
Drága Krisztikém!A jó isten éltessen nagyon sokáig,kívánom hogy minden álmod,köztük a legnagyobb is valóra váljon! :) <3
Holnap után utazunk 5 napra Ausztriába,pont ott lesz peteérésem! :DDD Már nagyon várom,készülök ezerrel!
Kicciri köszönöm a szívecskéket,ne aggódj,összejön nekünk is hamarosan!Puszi mindenkinek!Livi
Irszi megtaláltam a blogot es láttam írtál rólunk :) nekem is ti vagytok a barátaim..Kepzeljetek egy kolléganőm aki 4 hónapja szült eljönnek hozzánk es végre babazhatok:)) annyira örülök :) hátha az a kis lelkecske ezután észre veszi hogy ide kell jönnie hozzánk mert várjuk :)
Évi
Sziasztok lányok Vica vagyok! Kriszti boldog szülinapot! Évi, gratulálok a fogyásodhoz, csak így tovább! Lilla megnéztem az értékeid, a 120 perces inzulin magas, de nem vészes, 25-ig jó. Én jól vagyok, ma már csak pici maszat van, és kezdődhet újra a pihenőidőszak után élesben:)))persze csak lazán :)
Melikém mi újság?
Irszi, tényleg olyan mintha babát várnál ...
Sziasztok Draga Csajok!Annyira koszonom a sok koszontest Mindenkinek!!!:-)))))
Szilvus ugy orultem annak amit irtal hogy nagyon!!:-)En is imadlak,tudod. :-)))
Nagyon jo volt a szulinapom imadtam minden percet!Jol sikerult:-))
Vica csini vagy!:-)
Puszi Csajok most jon meg a baratom es a parja koszonteni :-D
Livi jo pihit nektek!!
Brigitta, én így ismeretlenül is szorítok neked :)
Vica
Sziasztok!
Ma megjött :-( ebben a hónapban másodjára!
Nagyon szomorú vagyok. ..valszeg természetes úton nekem sem lesz babám. Dühös vagyok hihetetlenül. ...
Vica csini vagy! Brigitta drukkolok!
Puszika mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!