Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Persze hogy az ember lánya ritkán ír, főleg hogy tényleg mindig ugyanaz van. Ez fáj meg az, és hogy megint megjött/ negatív a teszt.
Szilvus, jól eltüntél! A kutyaúristenit! ;-)
MA és holnap a vasútállomás "allatti" turiban minden 300ft!!!!!!! Egy csomó mindent vettem lányok, még egy Jessica (C&A) kismamanadrágot is! :-) 300Ft-ért... Tök frankó, a színe, minden! Abszolút, mintha sima utcai farmer lenne! ÚÚúúúúúúgy örülök neki! :-) Már ez a harmadik kismamafarmerom.... VAn még egy turis, és van egy amit kaptam a barátnőmtől, mert nekik nem lesz több, és egy méret vagyunk.
Évi, olyan ügyes vagy hogy fogysz! Bakker Kriszti, én is azt érzem hogy csak hízok........... nagyon gáz! Tuti ez a buz....i Merckformin; nem lehet????????
Én a diabetológián is mondtam, hogy ami óta szedm, állandóan éhes vagyok!
Lányok, ma teszteltem egy csodás negatívat. Persze rossz, de nagyon örülök, mert ennyi gyógyszer mellett! ÉS még a bal vállam ízülete is begyulladt!!!!!!!!!!! Az egyik gyógyszer gyakori mellékhatása... Szombaton végre vége!!!!!!!:-)) Juppi!
Legalább ihatnék a bulin; persze el lett napolva.... Azért persze felköszöntöm, és vacsizni is elmegyünk, csak a buli lesz 2 hét múlva :-)
Puszi drágáim!
Van nektek egy "meglepetésem", kíváncsi vagyok ki jön rá leghamarabb! :-) Irszi
NEKEM A MERKFORMINT ADTÁK MÁR EZ A HARMADIK ADAGOLÁS ÉS ÚGY SZEDEM HOGY 3*850MG-OT.REMÉLEM NEM CSAK A PAJZSMIRIGYEM MIATT MENNEK A KILÓK...
IRSZI,JÓK LETTEK AZ EREDMÉNYEK??VAGY MILYEN MEGLEPI???MENTEK INSZEMRE?
ÉVI
Íme a felpuffadásom. Szerencsére mára mérséklődött, de nagyon durva! Szerintem. Főleg, hogy nekem nem igazán van hasam, de azt a picit csodásan be tudom húzni. És a képeken NINCS kinyomva! Ilyen volt alapállapotban!!!!!!!!!!!!!!
Lilla, kérdezted a cukoreredményeidet. Ezek a tieidelöl, mögötte vannak az enyémek:
Glukose:
0' : 5,4 mmol/L 5.86(sok)
60': 4,7 mmol /L
120' 6,6 mmol/L 6.82
Inzulin:
0' : 8,6 mIU/L 7.91
60': 14,6 mIU/L
120': 37,2 mIU/ 54.43 (a duplája a megengedettnek)
A 120-asnál a referenciatartomány (de gondolom ez a te laborodon is rajta van): 2.60-24.90.
HA én lennék a dokid, 500mg-os MerckforminXR-t szedetnék veled, nőgyógyászati indikációra. Ez ugyanis még NEM cukorbetegség! Szerencsére....... A többi értéked jó. Puszi!
Irszi
Sziasztok!
Irszikém!
Nem tűntem el,olvaslak benneteket és vártam a csütörtököt hogy mi is lesz:)))
HÁt ha nem teszteltél volna a képek után azt mondtam volna hogy baba....
Nem azért mert ilyenkor már nőnie kell,hanem mert a nagylányommal detto ez volt velem is!
Aznap volt pozi a teszt és olyan hasam volt mint neked a puffadástól!!!!
De mozogni alig bírtam ugy fájt:S
Sajnálom hogy nega a teszt,mond a dokinak most már hajrá van....
Velünk semmi extra:)
Lillus fejlődik szépen,ügyeskedik már:)
Egyre kevesebbet alszik,igy reggel megcsinálom a dolgaimat hogy vele tudjak lenni napközben:)
Dumál,énekel folyamatossan:)
Már kóstóltunk almát,barackot cska ugy tátog a művésznő a barackra,de sokat még nem ehet.
Jól bírja a meleget de a kaja nem mindig megy neki,sztem tele issza magát:)
Most már ugy ahogy tudja fogni a cumisüveget és virityül ha kell ha nem:D
A mensim rendeződött,atomóra pontosságú....
És lásd murphy törvénye,középidőben meg van a tojcsisnyák,hasfájás,még azt is tudom mikor repedek...
Bezzeg mikor Lilit terveztük semmit nem éreztem....
Erre itt van e,most annál jobban:)
Babakocsi téma....Én sima samponos vizzel szoktam átmosogatni ha ugy van....Az a baj hogy ilyen melegbe befülled:S
Már ha nincs használva.
Drukkolok lányok mindenkinek!
Törje meg valaki ezt a negás időszakot!!!!
Szilvi
Sziasztok!Irszikem sajnalom a negativat :-((( nem igaz mar h.nem birunk pozit tesztelni!
Mi tegnap saslikot sutottunk es ittunk sort es vorosbort :-)
Nagyon fini lett!:-)
Evi nem olyan jo az inzulinom gondolom azert is kaptam a metformint.
Irszi en nem hiszem h.azert hiznank a bogyotol...de te nem vagy kover ne izelj mar!:-)Ki tudja mitol puffadt fel a pocakod?!
Lilla nem ertek az eredmenyekhez abszolut majd a doki ugyis megmondja a tutit!:-)
Uristen Csajok holnap nagyon csunyan 30 eves leszek el se hiszem....ez olyan sz*r ....:'( eltelik az ido hipp hopp 40,50,aztan meg nyugdij meg oregkor.Fuuuu.Mar en is ven csaj leszek holnaptol :-|
Nem olyan jo de hat azert minden jo az eletben csak az elso baba hianyzik mar nagyon!!Nem egyszeru de meg lesz!
Szilvus orulok h.irtal es hogy jol vagytok!Csak a baba foto maradt el kerjuk potolni!!!!:-)))
Gina nagyon jo h.ilyen jol vagytok a baboval es irj tobbszor :-) Egyaltalan nem szomoritasz el inkabb erot adsz ugy mint Szilvus!!:-)
Szedjed amit kell es erezd jol magad ne idegeskedj az anyosodekon arthat nektek az idegesseg...jo nem tudom mi van...de vigyazz magatokra!!
Nem hoztam el a lazmeromet elfelejtettem :-\ majd merem a homet hetfotol...ugyis gondolom ujra maratoni ciklusom lesz...mar alig varom h.clostit kapjak h.ujra normalis legyen.Ez csak idopazarlas de en voltam a naiv h.egy hettel elotte kertem csak idopontot.Na majd legkozelebb akkor kerek amikor kijovok 28 nap mulvara :-)akkor nem lesz ilyen baleset.Holnap megyunk Vacra a vigadalomba :-)
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Mindig olvasom amit irtok! Sajnos nem jönnek a pozitív tesztek :'( és ez olyan szomorú! Igazából olyan, mintha minden más történne csak épp a baba projekt nem..... Félre ne ertsetek mert tudom addig is kell élni az életet! Mondjuk én is ezt csinálnom, csak lusta :-/ vagyok írni. Bosszant, h nem nagyon haladunk Drága csajok ♡
Évi gratulálok a fogyashoz, csak így tovább!
Szilvi, Gina , Kini irjatok meg mindent! Ti vagytok a mi buszkesegeink!
Óh Lilla ha baj van a cukroddal gondolom kapsz metformint v vmi hasonlót! Persze a cukornak mondhatsz egy nagy viszlatot ;-)
Kriszti jaj de jó neked otthon, elvezd ki minden pillanatot. Toltodj fel! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Irszi tényleg olyan mintha terhes lennél :-) aztán az első pár tesztnek meg tuti nem lehet biztos az ember! Amúgy meg nagyon csini vagy! Q meckformin nem hizlal. Épp az ellenkezője igaz ra :-)
Nagyon jó áron turiztal jó cuccokat♡
Meli ha jól tudom tulvan élete első repülésén es most épp barnul ★-★ kell is ez most nekik!
Vica nem semmi hobapod volt :'( Lehet a következő meg majd olyan super lesz h csak lesel majd!
Livi neked meg ez ♡♡♡ írj ha van vmi extra!
Nálam kb semmi sincs. ...változatlanul nem tudom mikor jön meg. Remélem idén már nem fog hehe. Igaz néha fáj a hasam, de öreg vagyok már ahhoz, bedoljek ilyeneknek. Majd ha masszív dupla pozitív tesztet töltök fel nektek na akkor majd talán vissza térek a témához.
Dolgozok , alszom meg járok konditerembe. Talán elmegyünk Tenerifere, ha Atikam megálmodja mikorra jó néki a szabadság.....
Szóval Draga csajok minden szünetben olvaslak titeket és drukkolok mindenkinek!
Puszika!
Dtiasztok Csajok!
Kicciri koszike a koszontest :-)))) Mar bogtem reggel mert Anya mef Apa megpuszilgatott h.boldog szulinapot jaj es en iyenkor bogok :-D:-)alig birtam abbahagyni mert olyan jo hogy ok vannak neken es annyira imadom oket!!:')
Kicciri menjetek Tenerifere!:-)))De jo lesz nektek!!!:-)en se tudom majd mikor fog nekem is megjonni de hat ez van...mar beletorodtem...jo lenne mar tenyleg egy jo pozi teszt de ha csak ugy loknenk ki a pozi teszteket nem kellene egymast tamogatnunk lelkileg ugyh.olyan jo hogy vagyunk itt egymasnak!:-)
Mefyunk ma Vacra fel 10-kor indulunk h.meg a hoseg elott vezessek.Delutan unnepelunk ha hazajottunk mert ugyis fel 5-kor szulettem :-D puszi Mindenkinek!:-)):-*:-*:-*
Kedves Csajok!
Rohanásban vagyok, de gyorsan beléptem, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT :-) kívánjak Krisztiii!
Isten éltessen sokáig.!
Irszi sajnálom a nega tesztedet, és köszi az elemzést, a hasid tényleg fel van fújódva, mitől lehet, mert amúgy vékony van.
Kicciri örülök, hogy jól vagy!!
pusi csajok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!