Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lányok, hogy mik vannak! :-(
Remélem mindenki helyre jön, és az ellenanyag szűrés is negatív lesz -bár Vica neked tuti nincs ilyen gondod, hisz akkor nem tudtál volna teherbe esni.
Jajj csajok, csak jó híreket mondjatok most már végre... legyen mindenki terhes MOST, és kész! :-) Irszi
Irszi tünted van valami ????
Évi
Vicaaaa! Ez a doki fiatal... :))Jesszus,le sem vetkőznék előtte :D
Irszi,Évi mikor tudjuk már meg hogy mi a helyzet veletek??Tűkön ülök.Puszi Livi
Nekem ez a második vetélés ha úgy vesszük. Sőt igazából az első amiből nem lett baba. A legelső vetélésem oka a merckformin abbahagyása,ott már kész baba volt, a második fertőzés, gyulladás.Majdnem életképes baba már, Ezt az egyet nem tudni miért nem fejlődött tovább, valószínű a genetika.
Kedves tőled hogy megírtad ezt a tesztet, de ilyenről még nem hallottam, és remélem nem is fogok :) Viszont az egyik barátnőmnek ajánlottam, náluk 5 éve nem jön a baba, 4 kémiai terhessége volt, kívül belül rendbe , férje rendbe, és most már csak ez az egy amit nem néztek, immunológia és genetika :(
En is remelem nem lesz nálad semmi baj.Jon az a baba kövi hónapba :)
Hétvégén tesztelek ha addig nem jön meg
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!