Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jaj de drágák <3
Én nagyon szeretnék ikreket, igaz csak kettőt, de ha három sikerülne, akkor is boldog lennék:-)
Sikeres lombikból születtek, hallod Meli? :-) 3 baba :)
Milyen boldogság lehet.
Sziasztok lányok Vica vagyok!
Mennyit írtatok...és csupa jót!
Szilvusom én is barna hajúnak képzeltelek :) Lilike tündéri!!
Meli, engedd meg hogy gratuláljak a döntésedhez!!!!Tudtam hogy nem adod fel, én se adnám!! Az eredményeid teljesen jók! az arányok, és a TSH-d is tökéletes!!
Hmmm... azt amit mond egy asztrológus azt mi magunk megváltoztathatjuk!!! Most már tudod hogy 2 év még, tehát tegyél ellenne, igenis neked hamarabb lesz így, mert megváltoztathatod a jövőd. Ez csak egy tény, amit közölt, te döntöd el hogy így marad, vagy változtatsz rajta :)
Lányok, mindenki nagyon szép, nagyon megy a drukk mindenkinek!
Csütörtökön megtudom végre hol állok a ciklusomba, mert a hőm most nem a legjobb erre
Évi írd meg a címed privibe, és elküldöm a könyvet, kötelező elolvasni :)))
Vica voltam
Jaj csajok, imádom ezt a pörgést, ezt az optimista hozzáállást.
Most én is totál belelkesültem, soha ennyire elszánt nem voltam.
Annak ellenére, hogy tudom milyen veszélyek előtt állok lombikkal kapcsolatban, bevállalom.
Jönnie kell a kicsiké(i)mnek :) Érzem, most más sikerülni fog, és babás leszek.
Ahogy Ti is csajok! Szuper ez a kis csapat, mindenkit imádok benne :)
Meli
Sziasztok lányok, Vica vagyok.
Képzeljétek megint vérzek 1 hét után, én ezt már nem tudom mire véljem, én ezt már nem bírom, nekem már elegem van. Tönkre ment teljesen az egész ciklusom, 3 év alatt jutottam el odáig hogy végre beállt, most meg aztán megint ugyan ott vagyok mint voltam! Totál ki vagyok bukva lányok, totál....Mi van velem?????
Vica, mennyire vérzel? Nem csak pecsétlő vérzés?
Néztem a görbédet, nem akarok okoskodni, de úgy látom, hogy még nem volt meg az ovulációd. Azok a magas hőértékek a nagy meleg miatt lehettek. DE szerintem még ovuláció előtt állsz.
Nem lehet ez a vérzés ovulációs vérzés?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!