Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Megcsináltam és NEGATÍV :((((((((( NEKEM MÁR OLYAN ELEGEM VAN.Férjem is csak nyeldekelt tegnap mikor mondtam,hogy pecsételek:(((tartotta előttem magát:(((szegénykém:(((((((((((nem tudom hogyan tovább:(((csinálom amit mondanak és ennyi..tűröm a fájdalmakat lelkileg és testileg de muszáj:((
Évi
Évi, nem szabad feladni. Sírd ki magad. Én is azt teszem minden hónapban. 8 éve várom a babát. Túl vagyok 7 inszemináción, 1 sikertelen lombikon. És nem tudom feladni :(
Meli
Meli drága,nem értem miért érdemeljük ezt :((( állandóan a súlyom a probléma,amit tudok de nem tudok ellene tenni mert a hormonjaim játszanak velem,de rendesen.Van olyan hogy most azonnal édességet kell ennem és van olyan amikor egész nap nem ennék csak az inzulinom miatt muszáj.Nem tudom még hány év vár rám:((de az előző párkapcsolatomba se estem teherbe:((de ott nem is mentem dokihoz és ez már 4 éve:((( mennyi lesz még??:(((((((
Évi
Évi jársz endokrinológushoz? Szedsz valamit rá?
Nekem 6 éve nem jött a baba, volt ugyan két terhességem, de egy baba se született meg élve. NE ADD FEL!!!!!Ezt én mondom neked akit az élet szintén meggyötört!!!!
Vica köszönöm a válaszod,igen járok de most mentem egy új magán dokihoz,reménykedem ő majd segít nekem.
Livi én nem róttam fel neked semmit,most ezt így nem értettem,mire érted...
Pár nap és bizti jobban leszek én is.
Irszi szurkolok neked nagyon.
Évi
Ne kenődj el, biztos segíteni fog ez az új doki!
Meli
Nem nem haragudtam meg rád :)remélem eljön hamar a mi időnk is :)
Nagyon reménykedem ebben a dokiban.
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!