Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
MELI NAGYON SAJNÁLOM :((((((((((((((((((((SZURKOLTAM NEKED:(((((((((((((DE NE ADD FEL KÉRLEK,MENJETEK,HÁTHA SIKERÜL.NEM TUDOM AZT KÉRDEZTÜK E VALAHA HOGY A PÁRODNAK VANNAK E GYEREKEI?
IRSZI ÉN MÁR A PROGI KRÉMET NAGYON RÉGÓTA KENEM MERT UGYE EGY HETET CSÚSZOTT NÁLAM MINDEN DE ÚGY HALLOTTAM HOGY ILYENKOR NEM SZABAD ABBAHAGYNI MERT VETÉLÉST OKOZHAT HOGY INNEN IS KAPOTT A BABA VALAMILYEN SZINTEN PROGESZTERONT..DE MAJD HA POZITÍV LESZ MEGKÉRDEZEM A DFÁJ A HASAM ÉS A DEREKAM DE IGAZÁBÓL NEM ÚGY MINT AMIKOR MEG AKAR JÖNNI,MERT HA HISZITEK HANEM ÉN SOHA NEM GÖRCSÖLÖK CSAK ÉRZEM PICIT HOGY MOZOG A MÉHEM AMIKOR MEGVAN...
NAGYON SOKAT JÁROK PIPILNI LEHET FELFÁZTAM:(((NEM TUDOM MÁR MI VAN DE MA MEGNÉZEM EGY PISI TESZTEL HOGY FEL VAGYOK VAGY SEM.OLYAN FURCSA ÉRZÉS EZ AMIT ÉRZEK MINTHA SZÉTRÖFFENNÉK.MIKOR MEGYEK DOLGOZNI IS A SZÍJAT ÉS A GOMBOT KI KELL KAPCSOLJAM VEZETÉS KÖZBE ÉS MIKOR BEÉREK MINDIG NÉZEM JAJJ BEKAPCSOLTAM E VAGY MINDENKI ENGEM RÖHÖG:)))))
ALIG VÁROM A JÖVŐHETET HOGY LÁSSAM ALAKULT E BENNEM IS VALAMI VAGY SEM:((
A MELLEIM FÁJNAK DE MIELŐTT MEGJÖN IS AZAZ EGY SZOKOTT:((ÍGY EZ NEM TÜNET NEKEM:(
NA MEGYEK PIHIZEK ÉS CSINÁLOM A MOBILTOKOMAT :)))
PUSZI
ÉVI
VICA AZ A TESZT NAGYON SZÉP :))))ÉN IS AKAROK EGY ILYET MAGAMNAK :D
ÉVI
Tedd fel az X-epiles tesztet!!! nem szokott soha száradásí csíkos lenni. Én nagyon jól ismerem, megnézem kérlek tedd fel!
Meli
Évi, a páromnak nincs babája, mindig vágyott rá, és nagyon szeretne Tőlem babát, minden vágya, de nem sikerül. Csak lombikkal lehetne.....
Annyira odavan a kicsikért, a szívem szakad meg érte, mikor látom, hogy mennyire szeretné és nem adatik meg....
Meli
Livi, kérlek tedd fel a tesztet, megnézem :)
Meli
Melikém hidd el ugyan így vagyunk mi is:(( a keresztfiamék itt laknak mellettünk,egy igazi rosszcsont de az úgy tudja szeretni a férjemet és látom ő is hogy nekem is majd meg szakad a szívem:(( azt mondja ő inkább nem éli bele magát mert annál rosszabb lesz de amikor aludtam éreztem simogatta a hasamat és azóta minden nap ha nem talizunk a munka miatt,felhív hogy fáj e a hasam :)) cuki
Remélem megörvendeztetem egy hét múlva :) akkor én biztos magamhoz se fogok térni,de ha negatív lesz én feladom:(((
Livi lehet még tényleg korai volt várj egy pár napot.
puszi csajok
Évi
Évikém, nehogy feladd nekem, ha nem sikerül - de sikerült már, hiszen a pocakod is fájdogál :)
Bízzál benne, látod Vicának is sikerült!
NEKED IS SIKERÜL!!!!! BABÁS LESZEL, MEGADHATOD A PÁROCSKÁDNAK, BÍZZ BENNE, HÍVJAD, BÍZTASD A BABÁT, HOGY NAGYON VÁRJÁTOK MÁR!!!! :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!