Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Nekem így alakul,viszont hát én kis buta hónaljba mérem,kipróbáltam nyelv alatt,és az 2 fokkal többet mutatott :)
Lívi, legtöbbször 35, de most 33 napos lesz, volt már minden féle, sosem rendszeres sajnos, mindig csak az ovuhoz tudom számolni:) Ha hónaljban mérted, mérd most már ebben a ciklusban végig ott. A jövő hónapban már úgyse mérünk, hanem terhességi tünetekkel foglalkozunk oks?
A te hőd is nagyon szuper:)
Sziasztok. Na tegnap voltunk az állatkertbe!! Rettentő jó volt, láttuk a nemrég született állatokat. Kb 5 órát sétálgattunk az állatkertben, és kicsit már kidőltünk a végére, főleg mert a férjem 24 órás szolgálatból jött haza, és nem is aludt semmit,de mire haza értünk kitalálta,hogy ő csinál most gyros tálat.:D Mondtam neki,hogy rendben, és úgy 10 körül lett kész vele. Ma veszem este az utolsó Clostimat, aztán 19-én vissza az orvoshoz, az pont a 10. ciklusnapom lesz. Hát remélem most sikerülni fog!!!És mindenkinek szurkolok akinek,most lesz ovuja.:)
Encsi.
Sziasztok Kislányok!
Hű de gyönyörű a görbétek Lívi és Vica.Babátok lesz!!!:-)
Lányok húzzunk bele!
Örülök Irszi, hogy jól telt a szülinap.
Kedves "Off-oló" köszönjünk a jó kívánságaidat, nagyon kedves vagy:-)
Az állatkertet én is nagyon szeretem, minden évben megyünk, lassan esedékes lesz, főleg akkor szeretek menni, ha sok kis kecske születik, imádom őket!
Csajok volt már nektek a lágyék tájéki nyirokcsomótok megduzzadva? Én még soha nem tapasztaltam ilyet, most vettem észre a tükörben a duzzanatokat mindkét oldalon, eddig nem is tudtam pontosan hol is vannak, mert még nem tapasztaltam ilyet. Érzékenyek is:(
Ijesztő.
Szerdán tudok csak orvoshoz menni. Azt olvastam, hogy a kismedencei szervek, illetve az alsó végtagok (akár ízület) gyulladása lehet. Remélem semmi komoly.
Melikém ápolgasd a kis lelked.
Puszi Nektek
Lilla
Sziasztok!
Nem vagyok ám el veszve,minden nap olvaslak benneteket.
Utolagosan ,kicsit megkésve Boldog születésnapot kívánok Irszi.
Livi és Vica várom a pozi teszteket, mikor van a nem várt napja? Most ti következtek utánam. :)
A többieknek is nagyon megy a drukk.
Én 20nap mulva megyek az orvosomhoz,amit már nagyon várok, minden rendben van. A kv most is megy reggel,de néha elég erös hányinger és szédülés jön rám. De nem bánom. :)
Röviden ennyi.
Szép napot mindenkinek.
Gina
Jó reggelt lányok! Ma csak úgy sugárzok, nem tudom mi van velem!
Livi milyen a görbéd? az enyém ilyen!
Vetettem magamnak kártyát, nagyon klassz dolgok jöttek ki, köztük a gyermek áldás, és hogy ha úgy is érzem hogy isten elhagyott, nem hagyott el, most még jobban velem van mint hinném:)) Hát remélem, különben dajdaj lesz:)))))
Vica voltam
Sziasztok csajok!Vica nekem is van kártyám,de nekem jósnőm is van,ő mindig mondja hogy mi lesz..90%-ban el is találja.Most nem merek kérdezni a babáról. Ilyen a ciklusom most! puszi Livi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!