Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kismama Vica! :-)
De jó neked!!!!! :-) Nagyon izgulunk érted is, hogy kiderüljön, kit rejt az a pocak! :-) Azonnal írj hogy mi volt az UH-n!
Meli, én úgy szeretném már ha végre te is boldog pocakos kismama lennél! Nagyon szorítok neked!!!!!
Az átjárhatóságira emlékeztem, a méhtükrözést pedig azért kérdeztem, mert egy barátnőmnek a lombik előtt csináltak (nem mindig szoktak!!!), és ott derült ki hogy van egy sövény a méhében, ami miatt mindig nagyon korán elvetélt volna. Az UH-n ez nem látszik!!!!!!
Persze feltételezem hogy aki már szült, annak nem kell, mert neki egy születési rendellenesség volt. Csak én izgulok, mert ugye még nem szültem, és az Évi azóta folyamatosan nyaggat hogy csináltassam meg mielőtt újra kezdjük a stimut.
Ha az olyan egyszerű lenne.....
Pixike, Emerencia, mi van veletek?
Szilvike, puszi nektek és gyógyulást ha olvasol!
Puszi! Irszi
Meli drága: nekem 12-én vagy 13-án volt repedés és 20-án kezdtem el pecsételni. 4 napig tartott, aztán semmi. Az első "tiszta" nap után 2 nappal teszteltem pozitívat :)
Délután jövök még! 7-re cukorterhelésre megyek. Drukkoljatok,hogy jó eredmény szülessen!!!
K.
Sziasztok!!!
Kismamánk, Vica, gyere gyorsan ám a hírekkel, hogy puncis vagy kukis van-e a pocakodban, remélem megmutatja :)
De nagyon igzis :)
Kinike, olyan drága vagy, annyira belelkesítettél ám azzal, amit írtál :) Bárcsak a legutolsó pillanatban lombik előtt gyorsan sikerülne a baba :)
Irszike, most már Neked kell jönni a sorban, tessék gyorsan babásodni, ügyesek legyetek!!!
Krisztike, kérlek szexeljetek tüszőrepedéskor, hidd el most óriási az esély!!!!! Kezdjetek el a 16.nap környékén legalább két naponta szexelni. HŐs vagy!!!!!!! Büszke vagyon nagyon Rád, hogy TE is megcsináltattad az átjárhatóságit és kibírtad. figyu, most óriási esélyed van !!!!!!
Vica (Bijanka)! Teszteltél már? Gyere gyorsan a hírekkel!
Szilvikém!!!! Gyógyuljon hamar a kis Renike!!!!!!!!
Csajok, ma még nem barnáztam. Tegnap délután bekaptam 1 szem utrogestant, amit kéz alól kaptam még :)
Nincs barnázás, tegnap picike volt csak.
Kini, bárcsak én is terhes lehetnék!!!!!!
Meli
Vica sajnalom :-(
Melikem koszi a biztatast!!Okes szexelunk!:-)Remelem most mar nem lesz akadalya a sikernek :-) drukkolok neked is h.azert barnazz mert sikerult a baba!!:-)ugy megilyedtel a lombiktol h.lehet terhes lettel :-D
De drága vagy Krisztike, naná, hogy nagyon megijedtem a lombiktól :'(
Vica, nem is értem...pedig a görbéd olyan bíztató volt. Le sem esett a hőd, erre meg csak úgy megjön? Hát ez kész :'(
Sajnálom :'(
Meli
sajnálom Vica:((((
Most nagyon rossz,tudom...minden egyes negativ honap,de ne add fel,sikerülni fog!!!!
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!