Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Meli,szerintem keress egy másik orvost!ezt a bunkót meg hagyd a p*ba,hogy lehet ilyen egy orvos??? :@
Én olyan náthás vagyok lányok itt nyomom az ágyat :( lázasnak érzem magam de akárhányszor mérem meg a "lázamat" még hőemelkésem sincs,pedig szétrobban a fejem,ráz a hideg és aludnék.Nem merek be venni gyógyszert
Pixi
Pixi vírus van
Én is beteg vok!!
Én sem vok lázas de kibuktam.Alig bírok alni,folyton raz a hideg stb....
én sem szedek gyógyszert,majd jobb lesz
Amugy mikkor kell megjonni a mensidnek??!?
lemaradtam.
Klau,ma kellett volna megjönnie :)
Pixi
Pixike! Nehogy bevegyél valamit!!!!!!!!!!! Forró, mézes citromos tea, és nyomd az ágyat! a hétvégén kifekszed! Ott van a kis huncut, majd meglátod!!!!!!! Ez is tök normális, hogy lázasnak érzed magad, de nem vagy az! JAjj, úgy izgulok! Látod, tudtam hogy nem jön meg!
Betti, Szöszi, üdv a csapatban!
Kini, kérj képet, vagy vigyél fényképezőt, hogy lakaphasd!:)))))
Szilvusom, tudom hogy drága a tudodki, de miért nem mész hozzá? Egyébként Pesten "minden utcasarkon" van 4D-s UH, és 10.000_Ft-tól. Szóval bár olcsóbb, de az üzemanyaggal ugyanott vagy. Ez az áldott jó ember pedig még képet is ad, rendes fotópapírral!:)
Kriszti, neked esküszöm, erényövet kéne felvenned! Hajdan, lánykoromban én is ilyen nimfomán voltam, mostanra nem is tudom... mérséklődött:P Gondoljatok arra, hogy akkor a legjobb a sperma, ha picit hagyjátok odabenn. Csk pár napot! Úgyhogy akkor ebben a 2 napban pihi!!!!!
Meli! Ez nem orvos, hanem egy sarlatán! Miért nem váltasz????? Vagy nem tudom ki írta, de igaza van: vegyél a neten! Nemm szabad feladni! Tessék keresni egy meddőségi intézményt, vagy egy endokrinológust ha úgy alakulna hogy megint próbálkozni kell.
Klau, tök jó hogy az esélytelenek nyugalmával várod a mensit:) Én is így vagyok vele, csak most nem így fogalmaznám meg, hanem hogy megszállt a lelki béke. Újfent. HA nem tudnám hogy mi a helyzet, tisztára be lennék sózva. Gondolom számít hogy kenem a krémet, ovu óta folyamatosan mensigörcsök gyötörnek. Csak most cicitünetem nincs. Már ara vetemedtem, hogy visszaolvastam önnmagam...... Jó kis vicces kedvemben vagyok!:D Puszi csajok, jó éjjt! Külön puszi a két porontynak:) Irszi
jó reggelt :) Irszí nem is merek semmilyen gyógyszert bevenni :/ pedig már 3 napja szétrobban a fejem :(( a hőmre most sajnos nem alapozhatok mert jött ez a megfázás de azért továbbra is mérem.Hál Istennek ma se jött meg a mensi szóval most már késik :)))) Most már egyre jobban és gyakrabban érzem a mensi szerű görcsöket :( Ugye nem befolyásolja a megfázást az estleges mensit?
Pixi
Nekem eddig nem.befolyásolta,mindig időben megjött!
De viszont az egyik ismimnek 4 napot késett,amikor beteg volt.
Szóval sztem ez ember függő
Túl korai volt az öröm :'(( megjött :"(((
Pixi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!