Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Nekem is 26mm volt a nyálkahártyám... és :'( tuti baba volt :'(
Majd most!!!! Jöv.hét kedd vagy szerda inszem :)
Holnap reggel dokinál kezdek, majd jövök a tuszőméreteimmel.
Jo éjt kislányok :)
Pusza : Meli
jó reggelt!ma kicsit fellélegezhettem :) fent a hő (37.25) nem merek előre örülni :( puszi nektek
Pixi
náthás lettem,már tegnap is fájt a fejem enyhe mensi görcsök :(
Meli,ez nagyszerű már csak pár nap és inszem :))) csak jó volt hogy megcsinálták az átjárhatóságit és az is kiderűlt hogy lehet babátok!!!! :))) most is sikerűlni fog :)) Kini,el ne feletjs képet kérni :))) Betti,hanyadik ciklusnapon vagy? Kriszti,holnap mehet a próbálkozás? :D Klau,szerintem ne várd a köv. hónapot a barátcserjével szerintem már most elkezheted :)))
Szilvi,puszi a pocakodra :))
Pixi
Sziasztok!!
Lehet Pixi h.igazad van.Semmit nem veszitek ha elkezdem szedni...végülis 5 nap múlva mensi!!
Alig várom h.én is ovu előtt legyek!!
Jajj csajok úgy szeretném h.végre sikerüljön!!!
De előbb tulkell lennem a mensin:(
jajj de utálom azokat a napokat.Akkor mindenki fel a fára:)
Az első 2 nap gáz!! Mivel én most nem.reménykedem h.babas vok,ezért turelmesen várom a mensit..
most nyugodt vok és ez jo
Sziasztok Lányok!
Voltam UH-on, nagyon kész vagyok. Sajnos nem nőnek egyformán a tüszőim, van olyan, amelyik csak 2mm-t nőtt szerda óta és van olyan, amelyik 7mm-t és 5mm-t. Tök össze vissza vannak :(
És hiába kértem, könyörögtem, a doki repesztőt NEM ADOTT!!!!! NEM IS FOG!!!!
és azt mondta, hogy szerinte csak szerdán vagy inkább pénteken lesz inszem.
Ez nem normális.
Pénteken már a 16.napon leszek, mindig a 13.napon esik a hőm és már a 14.napra fel is megy, mert megvan az ovulációm.
Legésőbb szerdán muszáj., de lehet, hogy már az is késő lesz :(
Annyira el vagyok keseredve!!!!!
Ilyen tüszőim vannak:
1 db 15mm
1 db 11mm
2 db 9mm
2 db 8mm
4 db 6mm
2 db 5mm
Ha így nő a két nagyobb, akkor vasárnapra megint 7mm-t nő és már 22 mm lesz, hétfőre meg már 25mm lesz.
Nem jó ez így!!!!!!
Meli
MEGINT EL LESZ CSESZVE A LEHETŐSÉGEM :'(
Szerdára megint 29mm lesz a legnagyobb. És 25 felett alkalmatlan megtermékenyítésre :(
Meli
Jajj szegény Meli!!
Nyugodj meg,igaz ebben nem tudok segíteni neked,h.mit tegyél!!
De legyél erős....
Meli, nem akarlak kiborítani, de mit mondott, miért nem ad repesztőt?
K.
Egyszerűen nem akart hallani róla, nem is engedte tovább mondani, azt hajtogatta, hogy minden doki hülye aki azt mondja, hogy a repesztő létezik! Mert az nem repesztő, hanem csak a petét érleli meg! És szó nem lehet róla, hogy adjon repesztőt!
Lányok, én kész vagyok :( Nem bírom tovább. Ha elbazilikázza ezt a hónapot is, mikor van 12 tüszőm!!!! nem lehet, hogy megint úgy járjak, mint eddig!!!
Feladom, ha nem sikerül :(
És az életemet teszem rá, hogy szerdára meglesz az ovulációm (mindig megvan a 14.napra) és késő lesz ha utána akarja felrakni a cuccot :(
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!