Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
elvileg ha van baba, akkor egy nap már nem sok, akkor mutatnia kell a 25-ösnek is :)
Nagyon drukkolok!!!!
Meli
oksa....hát én is naon izgulok.
De.boldog lennék ha pozi lenne...bár nem éltem bele magam...
Klaudia,szerintem beágyazódás miatt esett a hőd :) Szilvinek is leesett és barátnőmnek is pont így ahogy neked!!! :))) és ma ment megnézni a babáját UH-on :)
Pixi
Sziasztok csajok! 28. ciklusnap, és mensi sehol.... Na????? Mensis fájás viszont van egy pár napja, de mintha néha az egész hasam fájna, a gyomrom is, feszül az egész.. Mondjuk most vágtam be egy nagy adag salátát egy grillkolbásszal:D
Tiszta izgalom vagyok. Hétfőn megyek dokihoz, remélem nem akkorra jön meg, mert akkor tetehetem át az időpontomat megint. A cickóim ma kevésbé fájtak, és álmos sem vagyok, semmi. Csak nagyon nyugodt, de tele van a tököm már a melóval:/ Lehet hogy nem is nyugodt vagyok, csak közömbös:)
Kriszti, a kutya meg a macka! Tessék egy picit önmegtartóztatni, csak legalább ezen a pár napon csak napi egyszer:) Mint a nyuszik! Bejött a nővérkecucc?????;)
kini, nagyon -nagyon szorítok, nem kell majd menned inszemre, mert az a szépséges babuci jól beágyazódik a pocódba most!!!!! Kitotóztad hogy mikor szexeltek? Nekem egyébként az LH tesztemen a tesztcsík soha még csak meg sem közelítette a másikat!
Klau, kitartás! Egy hős vagy, ha kibírod péntekig! Ha nem, és elsőre nem sok minden látszik, akkor tudod, a tesztet azért tessék megnézni egy óra múlva is!:) Hátha:)
Ez nagyon gyötrelmes, tudom!
Szilvi, úúúgy irigyellek!!!!! MA voltam babázzni egy 5 napos babával!!!! Büfiztettem, pelusoztam... akkorát kakilt, hogy csak na!:D
Évi, de jó hogy írtál! Már úgy izgultunk érted!!!!!!! Persze hogy lesz szívhang:) Már csak egy hetet kell kibírni, és láthatod te is a kis pulzálását!!!! Fantasztikus lesz:) Kérj majd fényképet nekünk!!!:)
Pixi! Tök jó hallani hogy jobban vagy:) Csak így tovább! Ennél -kivétel ha nem esünk most azonnal teherbe- csak rosszabb lesz: NA és? Fel kell álni, és menni tovább:) Kiteregetek, és meg is nézem azt a jó kis baba fejlődéses videót!:) Irszi
Jó reggelt mindenkinek!!
A mai hőm is 37,0 nem ment se lejjebb sem pedig feljebb...
Ma úgy keltem fel h.nem fogok egész nap azon idegeskedni h.mit mutat majd a teszt..
Irszi naon aranyos vagy...és remélem sikerült neked a baba:)
én is.voltam tegnap babázni,bár a babo már3 hónapos.A kezemben aludt el...olyan jó érzés volt:)
Ma nem tudom miért de nagyon megy a hasam.Elsem tudok menni a boltba ami itt van tőlünk 5 percre..
Reggel mikor mértem a hőmet,Gabi naon izgult h.leesett e! és mikor megtudta h.nem olyan boldog volt.
Hát sztem ő már megint beleélte magát h.most sikerült....
sziasztok lánykák!
Írszike, Kalu basszus, lehet, hogy babások vagytok, jaj nagyon izgi :D
Én kész vagyok. Nem volt ovum :( Leesett a hőm ma is két tizedet, tehát fogalmam sincs most, hogy mi a fene van. Ma lenne ovum? Én már nem tudok semmit, csak azt, hogy NAGYON ELEGEM VAN AZ EGÉSZBŐL :'(
Már menekülök a kötelező szexektől, nem akarom. Kikészültem :'(
Meli
sziasztok!Klau,én szinte biztos vagyok hogy baba van a dologban :) Én most járok a 8. cn-en szóval eléggé az elején de közel az ovuhoz :) eddig próbáltam buburékba élni,nem foglalkoztam a babásodással de egyszerűen nem tudok elmenni a felett hogy közeledik a pé :/ egyre izgatotabb vagyok újra,ettől kicsit félek :( dokinál voltam de időpontott csak 3 HÓNAP múlva kaptam :((( szóval annyi az esélyem mint az elmúlt 13. hónapban :(( Ja igen!és találtam egy újabb homeopátiás teát :D málnalevél tea,ugyanúgy kell inni mint a cickát :) már ma be is szerzem és este el is kezdek teázgatni :) napi 2 adagot
Pixi
Ez az Pixike, ezt már szeretem!!!! Harcra fel, ne halassz el egyetlen lehetőséget sem! Ha nem teszünk érte, nem lesz babánk!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!