Miért ilyen igazságtalan az élet?
#21! Honnan tudnánk, hogy kik szidják azokat? Én csak a magam nevében tudok beszélni. Én nem szoktam, mert semmi közöm hozzá, hogy ki hova szül, nekem attól nem lesz jobban gyerekem. De az biztos, hogy nem azt tartanám igazságosnak, hogy nekem az élet minden területén legyen jó, másnak meg mindenhol szar.
Nem voltam boldog gyerek nélkül, de attól nem éreztem feljogosítva magam, hogy másokkal paraszt legyek.
#5, #10
#26! Akkor rosszul gondolod, mert nem szoktam hazudni. Nem csak hogy örültem, jártam velük a bababoltokat, vigyáztam a picikre, mi több, a munkám is gyerekekhez kötődik. Nem értem, miért kell szükségszerűen bunkónak lenni másokkal, ha nekem valami nem jó. Jó, hogy már nem kéred számon, hogy nem irigykedem a szeretteimre.
23
De azt meg kell értened, hogy bizonyos dolgokat vagy elengedsz vagy belepusztulsz, és nincs köztes állapot.
Hát te magad írtad le, saját magadnak mondasz ellent!
" Egy láb nélküli ember sem fogja tudni elengedni, hogy mennyivel jobb lenne lábbal együtt élni. Beletorodhet a helyzetébe, de kiteljesedni nem fog."
Tehát akkor egy láb nélküli embernek adjunk reményt, hogy majd hátha egyszer ott fog tartani az orvostudomány hogy lehet lába, járni és futni fog, és 40 évig ébredjen fel mindennap úgy hogy böngészi a netet hogy történt-e áttörés az orvostudományba? Ez a te javaslatod?
Több százmillió ember nem teljesedik ki az életében. Valakinek sosem lesz karriere, valakinek sosem lesz családja, valakinek sosem lesz egészsége/gyereke/háza/házassága.
Nem ti vagytok a tápláléklánc csúcsa, nem miattatok forog a Föld, és vannak dolgok amiket nem lehet befolyásolni. Ha kiteljesedsz, ha nem.
Úgy írsz erről a dologról, mintha csak azon múlna hogy ki mit akar. Ez nem így működik. Javaslom mélyülj el például a biológiában és az emberi szervezet működésében, ami nem fekete-fehér.
Attól, hogy te az egész életed megkeseredetten szeretnéd leélni, add már meg másnak a lehetőséget hogy továbblépjen és kialakítson magának egy tartalmas, teljes életet, a saját vágyaidat ne told már rá másra.
Senki nem érvényteleníti senkinek az érzéseit.
Te viszont a saját meggyőződésedet tolod rá másra és Istent játszol.
Attól mert szépeket írsz meg hamis reményeket keltesz más emberekben, még mindig több millió nő nem tud teherbe esni az orvostudomány minden erőfeszítése ellenére sem.
Majd jössz te, hogy a saját gyereket nem pótolja semmi. Gratulálok. Rúgj még kettőt a teherbe esni nem tudó nőkbe, hátha akkor majd holnaptól termékenyek lesznek.
Told ki 40-ig a korhatart. Amugy szerintem van attol rosszabb is, ha vegul meg se lesz gyereked, pl.ha beteg gyereked szuletik. En ezzel vigasztaltam magam (42 vagyok, nekem volt egy vetelesem, talan ebbol a dologbol fuztem tovabb a gondolatot).
2-es bocs, de ezt nem birom kihagyni, azert a tanulatlansag csak megmutatkozott, az nem vilag harmadik, hanem nyolcadik csodaja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!