Miért ilyen igazságtalan az élet?
Nem csak te vagy érzékeny, vannak még így mások is, engem is nagyon megviselnek az ilyen dolgok.
Én 9 hetesen vesztettem el a régóta várt babánkat.:( Én akkor értettem meg, hogy milyen sokat jelent, ha mások együttéreznek velem. Tényleg nem lehet mit mondani erre, de a legrosszabb a közöny, és ha nem mondanak semmit. Inkább mondd meg neki, hogy mennyire sajnálod, de nem tudod mit mondhatnál, mert ilyenkor nem is nagyon lehet mit mondani. Én is elmondtam jópár embernek, akkor derült ki, hogy másokkal is ez történt.:( Jó volt kibeszélni magamból. Nem múlt el a fájdalmam, de legalább nem éreztem annyira egyedül magam. Másoktól meg a totális közönyt kaptam (családon belül), az nagyon-nagyon fájt, azóta sem tudtam megbocsájtani.
Igen, az ő fájdalma, de biztos sokat jelent neki is, ha beszélhet róla, és nem tesznek úgy mintha csak egy kis nátha lett volna, ami elmúlt, el kell felejteni.:(( Ezt nem lehet csak úgy elfelejteni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!