Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Most hallottam, hogy egyik kedves ismerősöm már megint elvesztette a babáját,5 hónapos terhes volt, és ez volt a hatodik! ilyen terhessége amit meg kellett szülnie, ezen kívűl volt még egyszer ennyi ami még az első három hónapban elment.

Szegénykém annyira szeretne babát, már több,mint 10 éve próbálkoznak,még Czeizel Endréhez is elmentek, de csak nem akar összejönni. Annyira sajnálom szegényt, egyszerűen ezen jár az agyam, hogy hogy lehet ilyen kegyetlen a sors. Annyira rendes, becsületes emberek, hogy érdemelnek ilyet? Hogy lehet ezt feldolgozni?

2010. febr. 14. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

1. igazán szivből sajnálom az ismerősödet, és csodálom a kitartását, h még ezek után is probálkoznak és nagyon bizom benne h sikerülni fog nekik!

2. ilyen történeteket nem szivesen olvasunk itt ezen az oldalon, azt hiszem nem a magam nevében mondom csak. a kismámknak nincs szükségük arra, hogy ilyen szörnyű történeteket hallva aggodjanak még pluszban, igy is mindig van valami amin kicsit aggódni lehet. megérint és sajnálom, de nem túl jó h rossz érzést keltesz egy kismamában...

2010. febr. 14. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Feldolgozni lehetetlen.Nekem is van ismerősöm, akik évekig próbálkoztak,majd kiderült,hogy a nő beteg,így örökbe fogadtak egy kisfiút.Évekig nevelték,aztán a nő teherbe esett, én nagyon meglepődtem.Aztán a baba 6 hónapra született és meghalt.Ezután fogadtak örökbe egy kislányt és most már azthiszem végleg elfogadták,hogy nekik az a két csodás gyerek jutott:)

Az élet nem igazságos ezt mindenki tudja.Sokszor tesz ellenünk olyat amit nem szeretnénk mégis azután kárpótol cserébe egy olyannak,amit imádunk.Ezt el kell fogadnunk mert ha nem tesszük csak rosszabb lesz nekünk és mindenki másnak is.

Tudom nehéz elfogadni,hogy ha nem jön össze egy saját baba,de szerintem mind testileg mind lelkileg megterhelő lehet ez nekik.Nem gondolkoztak még az örökbe fogadáson?Annyi gyönyörű kisbaba vár szülőre.

Sajnálom egyébként ami velük történt...

2010. febr. 14. 11:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, bocsi, nem szeretnék senkit megrémíteni.
2010. febr. 14. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
ne kérj bocsit...jól van már,nem hímes tojás a terhes nő...itt mindeki úgy félti magát pedig.
2010. febr. 14. 12:10
 5/10 A kérdező kommentje:
De bocsi,mert aki régóta vágyik a babára annak biztos rossz ilyet olvasni, csak az a szomorú, hogy vannak kismamák akik fel se fogják mekkora kincs az, hogy áldott állapotban vannak és az a legfőbb bajuk,hogy nem bírják cigi nélkül.
2010. febr. 14. 12:19
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező!

Miért provokálod a népet?

A kérdés is az,most meg már a dohányzó kismamákhoz kanyarodtál...

Mindenkinek van egy keresztje amit cipelnie kell élete végéig,hogy kinek mennyire nehéz,azt csak a Jóisten tudja.

Kérdésedre válaszolván nézz be ebbe a linkbe,akkor talán megérted,hogy nem csak az ismerősödnek jutott ilyen sors.

www.gyertyagyujtas.hu

2010. febr. 14. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Meg amúgy nem csak annak rossz ilyet olvasni aki még csak terhesség elött áll,hanem a kismamáknak,akiknek nem biztos,hogy jót tesz,ha azt olvassák,hogy x-y-nak 6 hónapban meghalt a babája a pocakjában....nem kell ijesztgetni senkit.

Nagyon lelkeden viseled az ismerősöd problémáját ez szép és jó,csak éppen ezt neki kell megoldania,nem neked.

(utolsó voltam)

2010. febr. 14. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
mostanság igen azt tapasztalom hogy ezt az oldalt egyre többen használják arra hogy megalázzák , kigunyolják , azokat akik esetleg rosszul fogalmaznak vagy épp csaupán azért mert nem egyforma a gondolkodásuk pedig ez nem erre való hanem hogy segitsünk egymásnak és ne itélkezzünk mások felett!! Kedves kérdező: én is veszitettem el babát sajnos nem könnyü elfogadni és tudom saját tapasztalatbol hogy ezen egy kivül állo nemtud segiteni akárhogy vigasztal hisz a mi lelkünk sérült és ezt csak és kizárolag mi tudjuk ápolni!!!!
2010. febr. 14. 14:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Én is veszítettem el babát, de hál'istennek azóta már van egy kislányom. De igazatok van, nem kellett volna ide kiírni ezt a kérdést,meg a véleményemet se a cigisekről, kár volt már belátom. Nem akartam én senkit se provokálni,bocs.
2010. febr. 14. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Aki terhes ne jàrjon ide bambulni,ennyi!Èn sem tettem terhesen!Amugy meg cigi,amelyis kisasszony pöfèkel terhesen megèrdemli ha baja lesz a babànak,mivel azt a dràga èdesanyja okozza neki!Az ilyen nöknek kène nèhany atyai pofon!szègyelhetnèk magukat!Cigis majmok
2013. ápr. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!