Miért ilyen igazságtalan az élet? Aki csak játszadozik, az teherbe esik, akinek meg szive vágya egy pici baba, annak nem sikerül!
Most ne bántódj meg és ne essen rosszul, mert tudom te igazából megértést vársz. de hadd válaszoljak a kérdésre.
Szerintem. szerintem mindenki egy életfeladattal születik, egy olyan családba, hol azt meg tudja oldani, vagy gyakorolni. És lehet hogy több van akinek kell majd gyakorolni a túlélést, vagy az önérvényesítést, mint akinek egy boldog szerető környezetre van szüksége, ahol már eki semi dolga. Lehet, hogy várni kelll nektek arra a kis lélekre, akinek pont a ti nyugodt szerető környezetetek kell, hogy kiteljesedjen. De lehet, hogy annál jobb lesz, pl nagy tudós lesz vagy kivételesen kedves ember.
Ismerek egy ilyen gyereket, olyan mint egy földre szált tündér. Elég a közelében lenni, és szinte sugárzik belőle a pozitív energia. 38 éves anyja, 44 apja. Voltak, mikor született.
Szia! Ebben én is hiszek, hogy lehet, hogy jó léleknek kell majd hozzánk érkeznie, és ki kell várni.
10:13-as hozzászóló
Sziasztok!
Köszi az eddigi hozzászólásokat!
Tudom, hogy nem mások tehetnek arról, hogy nekem nem jön a baba, de nem tudok nagy vigyorral az arcomon azokra nézni, akik vagy várandósak, vagy már a babakocsit tolják.
Ha lenne baba, biztosan tudnám annyira szeretni, mint azok, akik 38 és 44 évesen lettek szülők, mert már akkora a vágy bennem(annak ellenére is, hogy mindketten 27 évesek vagyunk).
Orvoshoz pedig én is el fogok menni a jövő héten, csak egy másikhoz, nem ahhoz akihez jártam. Az agyamra jönnek a ne stresszelj..., majd jön, ha jönnie kell..., 9 sikertelen hónap még nem nagy idő... mondatokkal.
Első vagyok.Köszönöm a lepontozást, nem zavar különösebben, csak nem értem.Nekünk hosszú idő után jött össze a baba, aki szép és egészséges.Én soha nem tudtam ferde szemmel nézni másokra, hanem azt néztem, én mit tehetnék még.Esetleg, hol hibázom...
Mindenki másmilyen, nektek is sikerülni fog.Minden jót kívánok és azt, hogy távozzon lelkedből ez a nagy keserűség.
Szerintem ez nem szep dolog,h azt irod,h aki csak jatszadozik,az teherbe esik. En fogamzasgatlo injekcio mellett estem teherbe. Akkor ez is igazsagtalansag,h megteszed a dolgod annak erdekebe,h ne ess teherbe megis megtortenik.
Ne a sorstol varj csodat,hanem tegyel erte. Menjetek, vizsgaltassatok ki magatokat, mindenre van megoldas. A baratnomek mar 6 honapja probalkoztak a ferjevel es megkeseredve kommentalta a kozos ismeroseink baba varassal kapcsolatos bejenteseit, mire elegem lett es megmondtam neki,h en ezt mar nem birom tovabb hallgatni,ha nem sikerul,akkor kerjenek segitseget,minnel elobb. Igy is lett es ki is derult,h a ferjenek prosztata gyulladasa van es emaitt nincs eleg aktiv spermaja.Most antibiotikumos kezelessel megnoveltek a szamukat,de mint kiderult, termesztes modon nincs nagy esely a sikerre,ezert megkezdetek a mesterseges megtermekenyitest,ami ugy nez ki,h az elso beultetes utan sikerult is :). En a helyedben eloszor utana jarnek,h miert nem jon ossze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!