Csak engem dühít egy kicsit, hogy ennyire igazságtalan az élet?
Figyelt kérdés
Az van, hogy nem vagyok irigy csak kicsit dühös. Az van, hogy most leszek 9-es. Az egyik volt osztálytársam 3-4-es átlaga volt. 80 pont alatti felvételit írt. Azt a gimnáziumot jelölte meg elsőnek, amit legjobban szeretett volna. Aztán módosított és a másodikon megjelölt gimnáziumot tette elsőnek. Ott fel is vették, de az anya bement abba a gimibe, amit elöször elsőnek jelölt meg, és most mit olvasok? Hiába vették fel abba az iskolába, amit a tanuloi modosító lapban csak másodiknak jelölt meg. Most ez így igazságos? Mert szerintem nem. És azért nem irigységből beszélek, mert felvettek a megye egy legjobb ( ha nem a legjobb) gimnáziumába. Csak az zavar, hogy én 80 pont felett megírtam a felvételít mindig jeles tanuló voltam, és ő egy kis protekcioval már be is jutott egy gimnáziumba. Nektek mi erről a véleményetek? Mert szerintem ez igazságtalanság, azokkal szemben akik becsületesen tanulnak.2011. júl. 1. 22:09
1/18 anonim válasza:
Üdvözöllek a való világban.
Hány ilyen lesz még...
2/18 anonim válasza:
Miért irigykedsz? Foglalkozz a saját dolgaiddal.
3/18 A kérdező kommentje:
Mondom nem irigykedek, mert én egy sokkal jobb gimnáziumba kerültem.
2011. júl. 1. 22:19
4/18 anonim válasza:
Ne idegesítsd magad rajta, mert még nagyon de nagyon sok ilyen lesz az életed során.Tudom, hogy nehéz de fordítsd el a fejed ha ilyet látsz.Nem lehet mindenki becsületes sajnos.
5/18 anonim válasza:
Ki mondta,hogy az élet igazságos?Majd ha felnősz ennél fájdalmasabb dolgokkal is szembesülni fogsz.
6/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az élet igazságtalan, de ennyire?
2011. júl. 1. 22:23
8/18 anonim válasza:
Első vagyok, ennél sokkal jobban.
Amúgy pedig nem a te problémád, hanem a protekciós gyereké, aki ki tudja, h akart-e egyáltalán oda menni, vagy a szülei erőtették, azon kívül kérdéses, h egyáltalán megállja-e a helyét.
10/18 anonim válasza:
Szerintem is a magad dolgával törődj inkább, az élet nem fenékig tejfel! Egyébként meg, ha Téged olyan jó gimibe vettek fel, akkor kapd elő a nyelvtan könyvet, nézegesd át a helyesírást, és ne mások dolgával foglalkozz. Szép nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!