Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyen igazságtalan az...

Miért ilyen igazságtalan az élet hogy a drogosoknak lehet gyereke?

Figyelt kérdés
Van aki drogozik mellé még cigizik iszik is stb és mégis lehet egészséges gyereke. Aki meg egészségesen él és mindent megtesz vagy próbál megtenni hogy legyen gyereke annak vagy azoknak a pároknak nem sikerül. Ez miért van?

2021. febr. 13. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Ez így nem igaz és ezt te is tudod.
2021. febr. 13. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
32%

Inkább azoknak nem szokott összejönni, aki az egészségesebb életmód ellenére is már kiöregedtek a dologból (35 felett). De még az se biztos, ha jó állapotban van, simán lehet még ott is egészséges baba.

Olyat én nagyon ritkán hallok, hogy 30 előtt egy kb egészséges életet élő nőnek sehogy nem jön össze gyerek. Tudom, hogy anyagi szempontból egyszerűbb 30 körül először gyereket vállalni, de a biológiát nem érdekli. Ő kb 20-25 között maxolná ki a gyerekvállalást. A felelőtlen, drogos szülők is általában fiatal, felelőtlen huszonpár évesek (akiknek azért korántsem lesz egészséges gyereke). Nem drogos 40 évesek, akik véletlenül teherbe esnek és nem vetélnek el.

2021. febr. 13. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezd meg a DNS-t.
2021. febr. 13. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Sokszor éppen ez a mindent megteszünk azért, hogy gyerek legyen dolog az akadály. Rágörcsölnek, erőlködnek. Tapasztalat, a családban volt ilyen eset. Orvostól orvosig mentek, nem volt semmi szervi oka, aztán egyszer elengedték a dolgot. Azt mondták oké, ha nem lesz gyerek, hát nem lesz. Lenyugodtak, és a feleség két hónap múlva teherbe esett. Nem urban legend, tényleg így történt.
2021. febr. 13. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden gyerek egészséges sajnos akinek ilyenek szenvedélybetegek a szülei. Az egyik utcabeli asszonynak is így volt sajnos. Nem dolgozott a párja és ő sem. Eleve úgy jöttek össze, hogy 5 gyereke volt. A mostani hárommal is végig bagózott és éhezett. Kaja helyett cigi meg kávé. Az egyik koraszülött lett, a légzése is leállt. Otthagyta az osztályon és 3 hónap múlva hozta haza. A másik lány elsős és bukdácsol már most a harmadik négy éves, pelenkás és nem beszél. Szerintem valahol kiütött az anyuka szenvedélybetegsége. Mindegyik gyerek a babakocsiban nőtt fel. Én meg azt sem tudtam, hogy hova szaladjak a fiammal amikor nem akarta emelni a fejét 3 hónaposan. Hát igen néha igazságtalan az élet..
2021. febr. 13. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha választanom kéne, hogy normális, kiegyensúlyozott életem legyen gyerek nélkül, vagy drogos, dohányzó alkoholista legyek gyerekkel, akkor inkább az előbbit választanám. Semmi irigylésre méltó nincs egy terhes drogos életében.
2021. febr. 13. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert igazságtalan és pont. Én sem értem, az ideg megesz hogy minden tanulatlan, ostoba, semmirekellő, csóró nímand tud szülni...
2021. febr. 13. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondoltad, hogy az élet igazságos? A lottó ötöst se mindig az nyeri, akinek a legnagyobb szüksége volna rá.
2021. febr. 13. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyan nőt ismerek, aki füvezett és ivott terhesen.Fiatal.A gyerek konkrétan értelmi fogyatékos.
2021. febr. 13. 23:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Te csak ezt látod de a született gyerek idegrendszerét nem látod, nem bizth te is akarnál olyan gyereket
2023. máj. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!