Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 8 év sikertelen próbálkozás...

8 év sikertelen próbálkozás után mire következtetnél?

Figyelt kérdés

Ha tudod valakikről fixen,hogy 8 éve nem jön a gyerek de tudod hogy akarják,mert mondták 2013ban is. Rákérdezni se mer a család! De ők 8 éve mondjak hogy konkrétan projekt van.

Nő:34éves +40kg túlsúly,pajzsmirigy gyulladás utána alulműködés,IR,laktózérzékenység,hajhullás,migrén.

Férfi:35éves láncdohányos,enyhe túlsúly kb +10kg.

Családból senki se mer rákérdezni,csak ennyit tudunk.

2021. okt. 5. 14:11
 61/94 anonim ***** válasza:
74%

62

Ir mellett?

Semmiképp

Nem a kg a baj? Hanem az oka

Amig az nincs a helyén a hormonjai sem lesznek.

Sajnos ez tèny.

Vannak szerencsések, akiknek nem zavar be.. de ők lombikra el sem kell menjenek.

Egyéb esetben nincs az a gyógyszermennyiség, amivel meg tudják tartatni a babàt.

Egy anyukával rendelőben találkoztam.. ők az örökbefogadás mellett döntöttek emiatt.

Nem ment neki a lefogyás, hiába tartotta a diétát, mozgott.. lelkileg sok volt neki az állandó “lekövérezés” a dokiktól..

Persze az örökbefogadás procedúrájakor sem hagyhattak ki.. ( miért is nincs vét szerinti gyerek)

2021. okt. 5. 22:37
 62/94 anonim ***** válasza:
76%

Nem következtetnék semmire, nem érdekelnének a részletek, beérném ennyivel amit látok/megosztanak velem.

Ez olyan, mintha az alsóneműjükben turkálnál, ne csináld már...

2021. okt. 6. 04:29
 63/94 anonim ***** válasza:
69%
Továbbra sem értem, hogy neked ehhez mi közöd van? Mennyivel lesz több/boldogabb/elégedettebb az életed azzal, ha megfejted a Nagy Titkot?
2021. okt. 6. 06:56
 64/94 anonim válasza:
66%

Mégis milyen ember az aki ilyen szinten kibeszél egy magánügyi problémáit?

Én nem lennék boldog ha egy ismerősöm ennyire kiteríti másoknak a gondjaimat ami nem tartozik másokra, sőt ennyire informálósan. Nem értem miért kell neked ezeket tudni sőt mások véleményét kikérni erről? Ő dolguk, másokra nem tartozik. Ez tényleg olyan szint, hogy mások méhében kutatsz, nincs jobb dolgod tényleg? Mindezt bántás nélkül mondom és kérdezem. Mert kérdező te se vagy jobb az itteni rosszindulatú válaszoknál, mert te mások életében áskálódsz és mitől lesz jobb neked ha most kideríted a dolgot?

2021. okt. 6. 16:24
 65/94 anonim ***** válasza:
70%
De neked nem mindegy? Mi közöd van hozzá hogy lesz e gyerek vagy nem és ha nem akkor miért nem?!
2021. okt. 8. 19:07
 66/94 anonim ***** válasza:
75%
Milyen hülye kérdés ez? Te magad írod hogy ir van, pajzsmirigy gondok vannak. Nyilván ez is befolyásolja, hogy nem jön a gyerek. Miért kellene rákérdezni a családnak? Minek?!
2021. okt. 8. 19:13
 67/94 A kérdező kommentje:
És valamit tudunk segíteni? Nem kérdezgeti őt senki..ő mondja.. Amikor dietetikai tanácsot adtunk,adtam mondta hogy kevesebbet eszik nálam csak nem tud fogyni. Ami fura mert én hozzáképest piszkafa vagyok, pedig én 63 kg vagyok.
2021. okt. 8. 20:20
 68/94 A kérdező kommentje:
Mármint mi, neki segíteni.*
2021. okt. 8. 20:20
 69/94 anonim ***** válasza:
62%
Te nagyon hülye vagy.
2021. okt. 8. 20:29
 70/94 A kérdező kommentje:
Te meg bunkó paraszt vagy.
2021. okt. 8. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!