3 éve próbálkozunk a babával de sajnos nem sikerül hogy mi lehet a gond Nem tudom.. volt e már valaki így?
Sziasztok!
Én és a párom 3 ève próbálkozunk a babával de sajnos nem sikerül.
Állítólag màr túl vagyunk minden vizsgálaton vérvételek ultrahangok átjárhatósági vizsgàlat stb.
De mivel külföldön élünk nem megy könnyen az orvosokkal...
De talàltak nálam a bal petefészkembe egy 3cm cisztàs és 1,6cm cisztàt és azt mondtàk ez nembaj! De sajnos voltam úgy kétszer a 3 év alatt hogy a terhességi tesztem eros pozi lett de babát sajnos a méhembe nem láttak és véreztem is hogy volt már valaki így hogy a baba nem tud eljutni az anya méhbe hogy mi lehet a gond?! Köszönöm elore is
Sziasztok igen a páromat is vizsgálták nála minden rendben.
Állítólag az itteni orvosok szerint minden vizsgálaton túl vagyok de nem ajánlanak semmit hogy hogyan tovább. De az átjárhatóságin egy kis polipot is láttak a méhemen belül de azt mondták az nem okoz gondot de sajnos hiába teherbe esem baba sehol nincs.Lehet hogy nem tud beágyazodni vagy mar sajnos nem tudom mi a gond nagyon elvagyok keseredve
Az nem derült ki, hogy mit jelet, hogy külföldön éltek! Amennyiben magyar állampolgár vagy, és van biztosításod, akkor itthon meddőségi centrumban kivizsgálnak, és a további ellátást megkapod.
Amennyiben külhoni magyar vagy, vagy külföldön biztosított, akkor nem tudunk segíteni, tanácsot adni, a helyi viszonyokat nem ismerjük.
Sziasztok!
Az első vetélésemnél 133 hcg szint volt a mostaninál 43 hcg szint de mindkettő terhességnél méhen kívüli gyanú volt leginkább ez miatt gondolom úgy hogy a méhig nem tud eljutni és megtapad a petevezetékbe vagy elhal mielőtt megtapadna fogalmam sincs😔😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!