Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Probalkozunk babaval de meg...

Eliza2020 kérdése:

Probalkozunk babaval de meg nem jott sajnos. Az orvos egyszer ezt mondja egyszer azt. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
3 honapja probalkozunk nem volt ovulaciom szedzem clostyt aztan helyre allr minden.azt mondta az orvos szedjem 3 honapig aztan ha nem jon antibaby lesz a vege.majd visszamentem azt mondta h meg kell valami analizis.most voltam tegnap es mar azt mondta hogy a petevezeteket kell megvizsgalni hogy atjarhatoak e ami 120 ezer forint.most mit tegyek? Valtsak dokit?

2016. dec. 14. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Petevezeték atjarhatósági tb alapon ingyenes.

3 hónap próbálkozás után miért kaptál clostit? Miből tudja, hogy nincs peteérésed? Azt kivizsgálta miért nincs?

2016. dec. 14. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy év próbálkozás után érdemes csak orvost felkeresni.

Ettől függetlenül elég káosz amit leírtál. Petevezető átjárhatóságit, nekem pl TB alapon csinálták a meddőségi központba ahova járunk. Másrészt clostyt azelőtt felírni, hogy kiderül átjárhatók e a petevezetőid és a férjed vizsgálata megtörtént e nem túl jó ötlet.

Mindenképp válts orvost! Ha meghallgatsz egy javaslatot, 3 hónap után még ne járj orvoshoz. 8 hónap sikertelenség után kérj időpontot meddőségi központba, ahol mindkettőtöket komplexen és párhuzamosan vizsgálnak.

2016. dec. 14. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

En probalkozas elott mar felkerestem. Rakszures, uh-van-e viszta, akarmi gond. Egy vizsgalattal senki sem veszit. Nekem ott kiderult a ciszta. Meg az alacsony LH szint. Orulok h elmentem. Lehet h 10honapig pl hiaba probalkoztunk vna. Igy osszejott az 5.hónapban.:)

28hkm.:)

Ja, ès szerintem válts dokit!!! 1

2016. dec. 14. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

az átjárhatósági magánban is csak 50 ezer,de nem azzal kell kezdeni.

menj el egy endokrinológushoz,el fog küldeni hormonvizsgálatra,pajzsmirigy vizsgálatra,IR-re,meg a férjedet spermiogrmra.Ez az első kör.

Amúgy minek akar fogamzásgátlót adni neked????

2016. dec. 14. 12:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a vizsgalatokat a progesteron ami nem jott ki jol es gondolom ezert kaptam a clostyt.a tobbi rendben volt.hat mindenkeppen valtani fogok. Azert csak osse fog jonni csak nem keso meg. 24 vagyok
2016. dec. 14. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
linkeld már be az eredményeidet légyszi!
2016. dec. 15. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát "antibaby"-vel elég nehéz lesz teherbe esni... :)
2016. dec. 15. 18:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Belinkelem holnap mert dolgozom
2016. dec. 19. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:
jó,várom.
2016. dec. 19. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Elnézést hogy off, de a 3 válaszolóval 3rtek egyet. 2 gyerekem van már, de amikor eldöntöttük hogy szeretnénk 3-at egyből dokihoz mentem. Vérkép, uh stb. Ki is derült hogy az egyik petefészkem nem vmi jó, plusz volt egy 5 cmes cisztám. Azért nem baj ha az ember tudja hogy mire számíthat. Plusz ezt nevezik családtervezésnek.
2016. dec. 25. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!