Probalkozunk babaval de meg nem jott sajnos. Az orvos egyszer ezt mondja egyszer azt. Mi lehet a gond?
Petevezeték atjarhatósági tb alapon ingyenes.
3 hónap próbálkozás után miért kaptál clostit? Miből tudja, hogy nincs peteérésed? Azt kivizsgálta miért nincs?
Egy év próbálkozás után érdemes csak orvost felkeresni.
Ettől függetlenül elég káosz amit leírtál. Petevezető átjárhatóságit, nekem pl TB alapon csinálták a meddőségi központba ahova járunk. Másrészt clostyt azelőtt felírni, hogy kiderül átjárhatók e a petevezetőid és a férjed vizsgálata megtörtént e nem túl jó ötlet.
Mindenképp válts orvost! Ha meghallgatsz egy javaslatot, 3 hónap után még ne járj orvoshoz. 8 hónap sikertelenség után kérj időpontot meddőségi központba, ahol mindkettőtöket komplexen és párhuzamosan vizsgálnak.
En probalkozas elott mar felkerestem. Rakszures, uh-van-e viszta, akarmi gond. Egy vizsgalattal senki sem veszit. Nekem ott kiderult a ciszta. Meg az alacsony LH szint. Orulok h elmentem. Lehet h 10honapig pl hiaba probalkoztunk vna. Igy osszejott az 5.hónapban.:)
28hkm.:)
Ja, ès szerintem válts dokit!!! 1
az átjárhatósági magánban is csak 50 ezer,de nem azzal kell kezdeni.
menj el egy endokrinológushoz,el fog küldeni hormonvizsgálatra,pajzsmirigy vizsgálatra,IR-re,meg a férjedet spermiogrmra.Ez az első kör.
Amúgy minek akar fogamzásgátlót adni neked????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!