Program császárom lesz sajnos, fogadott orvos nélkül. Aki ugyanígy volt mesélne?
miért leszel progis?
ha még van időd én is keresnék egy orvost!
de ha nem akkor sincs nagy gond, aznap reggel vagy előzőnap bemész a kórházba, majd ha rádkerül a sor, jön a műtét. nekem a második sokkal jobban fájt mint az első.
Nem kell félni, ügyeletes orvos is teljesen jól el tudja végezni a feladatot. :)
Én is már 2 császáron vagyok túl, mind a kettő ügyeletesnél történt, igaz nem volt programozott, de ez ebből a szempontból kevésbé számít.
Mindent mondtak, mi miért történik, mit fogok/kell éreznem, stb. Teljesen elégedett voltam, semmi hátrányát nem éreztem annak, hogy nem fogadott dokik voltak. 2 különböző kórházban volt amúgy.
Most a 3. baba már programozottan fog születni, de szintén nem lesz orvosom.
én előbb vágnék bele ügyeletessel egy császárba, mint egy sima szülésbe. Császár az 30-40 perc, végig ott van, tuti rád figyel, munkaidőben, így nem siet.
Egy természetesnél esetleg nekiállna siettetni,hogy ha nála megszülsz, hátha lesz boríték, nincs is ott végig, néha-néha benéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!