Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 8 év sikertelen próbálkozás...

8 év sikertelen próbálkozás után mire következtetnél?

Figyelt kérdés

Ha tudod valakikről fixen,hogy 8 éve nem jön a gyerek de tudod hogy akarják,mert mondták 2013ban is. Rákérdezni se mer a család! De ők 8 éve mondjak hogy konkrétan projekt van.

Nő:34éves +40kg túlsúly,pajzsmirigy gyulladás utána alulműködés,IR,laktózérzékenység,hajhullás,migrén.

Férfi:35éves láncdohányos,enyhe túlsúly kb +10kg.

Családból senki se mer rákérdezni,csak ennyit tudunk.

2021. okt. 5. 14:11
 11/94 anonim ***** válasza:
61%
Ha valaki, aki nem a férjem/anyám/orvosom, ilyen szinten és ennyire részletekbe menően tudna az eü. problémáimról, azonnal felgyújtanám a házamat, nevet változtatnék és elköltöznék Ausztráliába. Ez hátborzongató. Tényleg nem érzed, mennyire beteg dolog az, amit művelsz? Szerintem sürgősen keress fel egy orvost, talán még gyógyítható...
2021. okt. 5. 14:28
 12/94 anonim ***** válasza:
89%

De most ebbőll mire kéne következtetni?

Itt nincs mire?

Vagy most az okát keresitek? Hibást kerestek? Vagy mit akar a rokonság?

2021. okt. 5. 14:30
 13/94 anonim ***** válasza:
95%
Mire kellene rákérdezni? Nem értem. Nyilvánvaló, hogy nem sikerül nekik, minek még külön basztatni őket?!
2021. okt. 5. 14:36
 14/94 anonim ***** válasza:
97%
Mire nem mertek rákérdezni? Hogy miért nem jön a baba? Te magad írtad le az eü okait.
2021. okt. 5. 14:36
 15/94 A kérdező kommentje:
Uramisten ki ez a beteg aki szerint túlzóan tudom a kórképet. A +40kg látszik,az étkezéséből látjuk nem ehet tejeset, a haja látjuk, hogy sok hullott, a párja látjuk hogy folyton cigizik. A többit elmondta. Nem kérdezzük! De erről áradozik 8+ éve.
2021. okt. 5. 14:37
 16/94 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mire kéne itt következtetni? Vagy most mi a kérdés? Nem jön a baba, leírtad az esetleges egészségügyi okokat, ezen most mit kéne gondolkodni? Ha majd lombikot akarnak, akkor majd aláírják a papírt, de ehhez a családnak továbbra sincs semmi köze. Támogasd őket, amennyire igénylik, de különösképpen nem kell ebbe belefolyni. Se rákérdezni (majd mondják, ha van mondanivaló), se egyéb.
2021. okt. 5. 14:39
 17/94 anonim ***** válasza:
89%

8 év valódi sikertelen próbálkozás már tényleg nagyon necces, de nem lehet mit tenni, lehet, hogy lombikoznak, vagy csak nem hajlandók elismerni, hogy nem jön össze és célszerűen ezen kellene vizsgálódni.

Anyukámnak egyébként van egy barátnője, aki 20 éve szingli, (iszonyat gátlásos, nem hajlandó ismerkedni se, van 1-2 traumatikus oka sajnos) mégis évekig a gyerekekről, a gyerekek nevéről meg a leendő férjéről beszélt, most egy 3-4 éve 45 éves kora körül hagyott fel a témával és mondta ki, hogy bele tud nyugodni, hogy nem lesz gyereke.

Nem tudom mit akartam ebből kihozni, talán csak annyit, hogy ez még olyannál is tud állandó téma lenni aki amúgy meg sem adja az esélyt rá, hogy legyen gyereke, tehát ki tudja mennyire próbálkoznak valóban, és közben meg lehet nem is akarnak, csak ezzel könnyebb nyugtatni a faggatózó rokonokat, mintha csak odaböknék, hogy soha nem lesz kész pont.

2021. okt. 5. 14:44
 18/94 A kérdező kommentje:
Nemtudom miért ugranak itt rám hogy kérdezem tőlük, írtam hogy neeem kérdezem!! Csak mire következtessek? Az is lehet, hogy egyáltalán nem lesz gyerekük! Akkor a téma egyre kényesebb lesz.
2021. okt. 5. 14:44
 19/94 anonim ***** válasza:
85%

Értelmetlen a kérdésed!

Mégis mire akarsz következtetni???

2021. okt. 5. 14:49
 20/94 anonim ***** válasza:
100%
De nem értjük, mi az, amire következtetni akarsz, vagy mi az, amit nem mersz megkérdezni. Én arra következtetnék, hogy valszeg nem lehet gyerekük.
2021. okt. 5. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!