8 év sikertelen próbálkozás után mire következtetnél?
Ha tudod valakikről fixen,hogy 8 éve nem jön a gyerek de tudod hogy akarják,mert mondták 2013ban is. Rákérdezni se mer a család! De ők 8 éve mondjak hogy konkrétan projekt van.
Nő:34éves +40kg túlsúly,pajzsmirigy gyulladás utána alulműködés,IR,laktózérzékenység,hajhullás,migrén.
Férfi:35éves láncdohányos,enyhe túlsúly kb +10kg.
Családból senki se mer rákérdezni,csak ennyit tudunk.
Pajzsmirigy és ir, de elküldik a fenébe, aham, mesélj még.
"Húzz a dolgodra foglalkozz azzal." 🤷♀️
Na, 55-nél meg is lett a kérdés apropója: a csajt kell kutyázni mert kövér. Nyilván a pasit is kell kutyázni, mert ő meg dohányzik. Azért tetted te fel ezt a kérdést, hogy jót csámcsoghass rajtuk. Nem igazán szereted te ezeket az embereket.
Egyébként megsúgom, a túlsúly lehet a pajzsmirigy problémáktól. Nekem is attól lett. Ennek ellenére mikor gyógyszerrel be lett állítva, akkor elsőre teherbe is estem. 110 kilóval! (Mondjuk előtte is könnyen estem teherbe, csak sajnos nem maradt meg a baba. Mint utóbb kiderült nem a súlyom miatz, hanem a kezeletlen pajzsmirigy alulműködés miatt)
#86 Téged nyilvánvalóan nagyon zavar az illető súlyfeleslege. Az egy más kérdés, hogy érdemes lenne azzal futni egy kört, hogy miért?!
Viszont ha a termékenységet nézzük, afelől teljesen megnyugodhatsz, hogy nem az a plusz 40 az akadály és még csak nem is az IR és a pajzsmirigyproblémák. Általában ezek együtt járnak, társulhat még hozzá mindenféle allergia, intolerancia, autoimmun jelenség, hisztaminérzékenység, bőrproblémák, fejfájás, hangulati problémák stb., ami mind az áteresztő bél szindrómának a továbbfejlődése. De minderre csak akkor mondhatnánk, hogy akadálya a teherbeesésnek, ha meg lenne magyarázva, mi a kapcsolat. Ami nemcsak, hogy nincs megmagyarázva, de még ráadásul szülnek is nők ilyen halmozott problémákkal. Mert más az, hogy te mit olvasol össze a neten, meg tökmás a valóság. És a net a szigorúbb, a valóság meg sokkal sokszínűbb, megengedőbb, ahol a tudományosan "lehetetlen" is lehetséges.
Nem olvastam az összes kommentet.
Egy kérdés merült fel bennem. Miért nem a saját életeddel törődsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!