8 év sikertelen próbálkozás után mire következtetnél?
Figyelt kérdés
Ha tudod valakikről fixen,hogy 8 éve nem jön a gyerek de tudod hogy akarják,mert mondták 2013ban is. Rákérdezni se mer a család! De ők 8 éve mondjak hogy konkrétan projekt van.
Nő:34éves +40kg túlsúly,pajzsmirigy gyulladás utána alulműködés,IR,laktózérzékenység,hajhullás,migrén.
Férfi:35éves láncdohányos,enyhe túlsúly kb +10kg.
Családból senki se mer rákérdezni,csak ennyit tudunk.
2021. okt. 5. 14:11
21/94 anonim válasza:
Mi a f*sznak kéne neked bármire is következtetni? Ennyire unatkozol, hogy más nyomorán/problémáján csámcsogsz?
22/94 anonim válasza:
8 éve próbálkoznak, de még össze se házasodtak? ha tudják hogy csak ez választja el őket a lombiktól, akkor miért nem házasodtak össze pár év sikertelen próbálkozás után??
23/94 anonim válasza:
Ha nem görcsölnének rá ennyire talán könnyebben jönne.
Nekünk 7 és fél évig nem jött,majd mikor elengedtem a témát terhes lettem.
24/94 anonim válasza:
Lehet bejegyzett élettársi kapcsolatban is lombikozni, de ezt a kérdezőnek is tudnia kéne, mert ő mindent IS tud, kivéve azt nem, hogy mindebből ő mire következtessen?
25/94 anonim válasza:
Először is semmi közötök hozzá, elég baj nekik ez nélkületek is.Másodszor,lehet hogy annyira mégsem akarják csak nem mondják,vagy a lombikot nem akarják,vagy tényleg egyáltalán nem lehet sajnos nekik.Ne nyomasszátok már őket!
26/94 A kérdező kommentje:
Dupla annyi ideje 1pár mint amennyi ideje próbálkoznak, de még nem házasok. Ebből az időből 8 éve mondja folyamatosan hogy pojekt van+nem védekeznek. Mivel ez is sok hogy ennyit tudunk ennél többet nem. Viszont ha akartak volna mindketten már lett volna lombik is és esküvő is.
2021. okt. 5. 14:56
27/94 anonim válasza:
Van egy kolléganőm, 10.éve lombikoznak, én embert ennyit még nem láttam sírni, a könnyeit persze csak a barátainak mutatja meg. Kérdező, jobb lenne, ha ezt a témát nem feszegetnéd, amúgy sincs hozzá - a jelek szerint - semmi közöd.
28/94 anonim válasza:
Kapard már el magad kisszìvem, ha neked volna ilyen gondod jòl esne,ha egy online fòrumon a rokonod filèzgetnè kb èleted legnagyobb harcát,kudarcát? Kötögess vagy nemtom...
29/94 A kérdező kommentje:
A sértegető ostoba nyomorult kommentelők máshol mocskolódjanak. Itt kérdezek igen!! Mert nem ismerőssel fogom ezt megbeszélni aki tudja kik.....
2021. okt. 5. 15:02
30/94 anonim válasza:
Gondolom bennük is az van, hogy ha jönne a gyerek valami csodaként, akkor majd összeházasodnak. Én arra "következtetnék", hogy az egyik jobban akarja az egészet és reménykedik és küzd és beleőrül, azért beszél folyton róla, a másiknak meg kényelmes így, ahogy van. És addig sem kell kettejükre meg önmaguk javítgatására gondolni, miközben jobb híjján maradnak a szamárral, amíg arra nem jár egy ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!