8 év sikertelen próbálkozás után mire következtetnél?
Ha tudod valakikről fixen,hogy 8 éve nem jön a gyerek de tudod hogy akarják,mert mondták 2013ban is. Rákérdezni se mer a család! De ők 8 éve mondjak hogy konkrétan projekt van.
Nő:34éves +40kg túlsúly,pajzsmirigy gyulladás utána alulműködés,IR,laktózérzékenység,hajhullás,migrén.
Férfi:35éves láncdohányos,enyhe túlsúly kb +10kg.
Családból senki se mer rákérdezni,csak ennyit tudunk.
Én fél év sikertelenség után már orvoshoz mentem, de nálam nem is volt ennyi probléma, amit előre ismertem volna. A nőnél a +40 kg a legtöbb betegségét magyarázza, szóval első körben ezzel kezdeném a helyében, ha teherbe akarnék esni. Amúgy sem könnyű egy terhesség, hát még ekkora túlsúllyal. Az meg, hogy a fickó cigizik... Nem tesz jót, nyilván, de még mindig gyanús, hogy a nőnél van a gond gyökere. Ha ő igazán akarna babát, akkor nem bagatellizálná el az egészségét immáron 8 éve, hanem akár orvosi segítséggel is, de helyrehozná. De nyilván nem segít neki, hogy azt látja, hogy a párja akire már 16 évet pazarolt, elzárkózik a gyerektémától, és gyakorlatilag magára maradt az egész problémával.
Így nagy általánosságban ez lenne a véleményem. Ezen nem tudsz te sem segíteni, nem tudunk mi sem segíteni, igazából a csajnak minimum 8 évvel ezelőtt kellett volna felismernie, hogy egyedül ő akar babát, és dobbantani amikor lett volna még ideje új partnert keresni, de most már simán gyanús, hogy ez így marad, ha eddig még nem lépett.
10
Ez baromság, de tuti îrták màr
Én ismerőseim sem házasok “élettársi kapcsoltban” vannak
7.
42-re
Ismét 7.
15 év után mentek szét az én ismerőseim is
Addig nem tudtuk, hogy ràment a kapcsolat.. pedig heti többször találkoztunk velük magánszemèlyként
Szóval nem csak az egyik féllel pl munkában..
Más
A pasi minek tegye le a cigit úgymond... ha a párja önmagában is problémás jelen állapotában?
Ha lefogyott legalább 20 kg-ot ( előbb bele sem állnak a lombikba az orvosok!!!! Ismerőséknél is ez volt az első lépés a konzultáció után.. ir diéta sport és jöjjön, ha 80 kg alatt van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!