Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 8 év sikertelen próbálkozás...

8 év sikertelen próbálkozás után mire következtetnél?

Figyelt kérdés

Ha tudod valakikről fixen,hogy 8 éve nem jön a gyerek de tudod hogy akarják,mert mondták 2013ban is. Rákérdezni se mer a család! De ők 8 éve mondjak hogy konkrétan projekt van.

Nő:34éves +40kg túlsúly,pajzsmirigy gyulladás utána alulműködés,IR,laktózérzékenység,hajhullás,migrén.

Férfi:35éves láncdohányos,enyhe túlsúly kb +10kg.

Családból senki se mer rákérdezni,csak ennyit tudunk.

2021. okt. 5. 14:11
 51/94 anonim ***** válasza:
76%
Az égvilágon semmi közöd hozzá, pláne undorító kitárgyalni gyakorin. Ha annyira segíteni akarsz, ajánld fel hogy megszülöd nekik.
2021. okt. 5. 17:26
 52/94 anonim ***** válasza:
94%

Én fél év sikertelenség után már orvoshoz mentem, de nálam nem is volt ennyi probléma, amit előre ismertem volna. A nőnél a +40 kg a legtöbb betegségét magyarázza, szóval első körben ezzel kezdeném a helyében, ha teherbe akarnék esni. Amúgy sem könnyű egy terhesség, hát még ekkora túlsúllyal. Az meg, hogy a fickó cigizik... Nem tesz jót, nyilván, de még mindig gyanús, hogy a nőnél van a gond gyökere. Ha ő igazán akarna babát, akkor nem bagatellizálná el az egészségét immáron 8 éve, hanem akár orvosi segítséggel is, de helyrehozná. De nyilván nem segít neki, hogy azt látja, hogy a párja akire már 16 évet pazarolt, elzárkózik a gyerektémától, és gyakorlatilag magára maradt az egész problémával.

Így nagy általánosságban ez lenne a véleményem. Ezen nem tudsz te sem segíteni, nem tudunk mi sem segíteni, igazából a csajnak minimum 8 évvel ezelőtt kellett volna felismernie, hogy egyedül ő akar babát, és dobbantani amikor lett volna még ideje új partnert keresni, de most már simán gyanús, hogy ez így marad, ha eddig még nem lépett.

2021. okt. 5. 19:03
 53/94 A kérdező kommentje:
Ez már abszolút csak a csaj dolga, senki se erőltette, hogy oltasson de csak azért nem oltat és nem is fog mert a terhesség előtt 2 hónappal nem ajánlotta neki a nődoki de ezt tudjuk, hogy van ilyen. És mivel folyamatosan 8+ éve ez előtt van így egyáltalán nem fog oltatni. Ezidő alatt ment fel a 40kg nagyjából 100kg és 158cm de ennyi centihez nem is a 60 talán az 57kg lenne ideális.
2021. okt. 5. 19:11
 54/94 anonim ***** válasza:
70%
158 cm-hez 100 kg, és így akar teherbe esni? Plusz még a pajzsmirigy meg az inzulinrezisztancia... Meg is van a gond.
2021. okt. 5. 19:18
 55/94 A kérdező kommentje:
Igen amúgy! Ez a baj szerintem is. Jó 15 cm vel alacsonyabb mint mi és nálam is nehezebb 35 Kilóval.
2021. okt. 5. 19:28
 56/94 anonim ***** válasza:
93%

10

Ez baromság, de tuti îrták màr

Én ismerőseim sem házasok “élettársi kapcsoltban” vannak

7.

2021. okt. 5. 19:32
 57/94 A kérdező kommentje:
Ja igaz már tudom!
2021. okt. 5. 19:35
 58/94 anonim ***** válasza:
87%

42-re

Ismét 7.

15 év után mentek szét az én ismerőseim is

Addig nem tudtuk, hogy ràment a kapcsolat.. pedig heti többször találkoztunk velük magánszemèlyként

Szóval nem csak az egyik féllel pl munkában..

Más

A pasi minek tegye le a cigit úgymond... ha a párja önmagában is problémás jelen állapotában?

Ha lefogyott legalább 20 kg-ot ( előbb bele sem állnak a lombikba az orvosok!!!! Ismerőséknél is ez volt az első lépés a konzultáció után.. ir diéta sport és jöjjön, ha 80 kg alatt van)

2021. okt. 5. 19:58
 59/94 A kérdező kommentje:
Logikus teljesen aláirom!! Komoly hogy 100kg-san 158cm vel a doki nem áll neki a lombiknak se inszeminációnak?
2021. okt. 5. 20:08
 60/94 anonim ***** válasza:
92%
Én a csajnál áteresztő bél szindrómára következtetnék, illetve nálad meg a saját életeddel való elégedetlenségre (mások életében vájkálsz), meg arra, hogy vmi pletykás faluközösségben élsz, ahol állandóan a másik a téma, meg csak akkor értékes valaki, ha van párja vagy gyereke. A nő valszeg pont emiatt kotyog erről állandóan, mert érzékeli a nyomást.
2021. okt. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!