Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van olyan akinél már majdnem...

Van olyan akinél már majdnem letelt az 1 év próbálkozás és akkor esett teherbe?

Figyelt kérdés
Már kezdek teljesen kétségbe esni,elkezdtem endokrinológust is keresni. A 8. hónapban vagyunk, elkezdtem a Premens tablettát illetve Folsav+Inozitol kombót,de már annyi mindent próbáltam. Sajnos elkövettem azt a hibát hogy fogamzásgátlót szedtem és a tökéletes ciklusomat teljesen szétvágta. Akinek van valami megnyugtató tapasztalata leírhatná, jó lenne egy kis bíztatás😊
2021. aug. 26. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
11 hónapban sikerült. Már a kezemben volt a hormonpanel mikor pozitív lett a teszt
2021. aug. 26. 13:32
 2/8 A kérdező kommentje:
1es az igen,gratulálok! 🥰
2021. aug. 26. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Szeptemberben pozitív lett a tesztem, de másfél héttel később elvetéltem. Következő augusztusban elmentem nőgyógyászhoz, aki elküldött laborba. Itt volt pár kisebb eltérés, így szeptemberben endokrinológusnál is jártam, majd októberben progeszteront nézettem, mert biztos voltam benne, hogy peteérésem sincs. De volt. Az orvos megnyugtatott, hogy minden rendben velem, aztán következő hónapban teherbe estem. Valószínűleg nagyon rágörcsöltem csak, és amint elhittem, hogy minden rendben és elengedtem, sikerült is.
2021. aug. 26. 14:37
 4/8 A kérdező kommentje:
3as amúgy lehet ám nekem is az a bajom,hogy bemesélek magamnak mindent. Sajnos van sok olyan ismerősöm aki lombikra jár és eleve úgy ugrottam neki a dolognak hogy tuti nem fog sikerülni és biztos nekem is van valami bajom. Főleg mióta itt gyakorin is olvasom hogy mindenkinek hormonproblémája van, PCOS, inzulinrezisztencia stb (hozzáteszem amíg nem olvastam gyakorit nem is tudtam hogy léteznek ilyen betegségek)
2021. aug. 26. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a 13. ciklusban lettem terhes. Mi pont abban a ciklusban csináltattunk egy csomó vizsgálatot és végül pozitív lett a tesztem. Igazából semmi extrát nem csináltunk, előtte minden félét megpróbáltunk. A férjem 2 hónapja itta a folandrolt én pedig az inofolicot, de nem hiszem hogy ez okozott csodát.
2021. aug. 26. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én három honap után teherbe estem ,majd el vetéltem 6 hetesen,ezután csak két évre rá jött össze a baba,ami szintén nem mmaradt meg,de legalább már teherbe estem.Egy honapra rá megint terhes lettem,az sem maradt meg és végul megint három honap mulva lettem terhes a kislányommal,aki két éves🙏😁Most megint terhes vagyok,9 hetes,ez a baba is 3 hónapra jött össze.🤷Az a két év nem tudom mi volt.Lehet a műtétnêl elcsesztek valamit,vagy a lelki okok...
2021. aug. 26. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi az első babával próbálkoztunk 10 hónapot, ő sajnos végül elment.

Másodikkal majdnem egy teljes évet próbálkoztunk, már megkaptam az időpontot az orvoshoz, hogy mégis kivizsgáljanak, előtte lévő nap lett pozitív a tesztem. Az a terhesség már rendben zajlott.

Én hiszek abban, hogy a második terhesség azért jött létre mert úgymond már elengedtem "majd a doki megmondja mi a probléma, majd kikezelnek, vagy max lombik", ezeket mondogattam, teljesen elszállt minden "megszállott" gondolatom és rá egy hónapra már terhes is voltam..

2021. aug. 26. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, én is azután kezdtem el beképzelni magamnak mindenféle betegséget, hogy itt olvastam róluk. Több magánorvosnál is voltam például azzal, hogy az utóbbi időben csak 3 napig menstruálok, és meggyőződésem volt, hogy túl vékony a nyálkahártyám stb, ami miatt kizárt a teherbeesés. Az orvosok nem is értették, mit problémázok a 3 napos vérzésen, teljesen normális. Addig mentem, amíg egy el nem küldött vérvételre (magamtól nem tudtam, mit nézessek, hiába magán). Aztán kiderült, hogy semmi baj velem, max fejben. Ja ovulációs tesztet is használtam kb fél évig, és az is csak egyszer volt pozitív, szóval tényleg kb biztosra vettem, hogy soha nem is lehet gyerekem. Aztán az orvos azt mondta, dobjam ki őket, mert sokszor nem is mutatják az ovulációt. És valóban, akkor sem volt pozitív, mikor a vérvétel kimutatta a peteérést. Aztán kidobtam őket, szóval azt már nem tudom, hogy következő hónapban, mikor teherbe estem, mit mutatott volna. Szóval ne képzelj be magadnak hülyeségeket te se :)
2021. aug. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!