Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 8 év sikertelen próbálkozás...

8 év sikertelen próbálkozás után mire következtetnél?

Figyelt kérdés

Ha tudod valakikről fixen,hogy 8 éve nem jön a gyerek de tudod hogy akarják,mert mondták 2013ban is. Rákérdezni se mer a család! De ők 8 éve mondjak hogy konkrétan projekt van.

Nő:34éves +40kg túlsúly,pajzsmirigy gyulladás utána alulműködés,IR,laktózérzékenység,hajhullás,migrén.

Férfi:35éves láncdohányos,enyhe túlsúly kb +10kg.

Családból senki se mer rákérdezni,csak ennyit tudunk.

2021. okt. 5. 14:11
 41/94 anonim ***** válasza:
100%

Semmire, de most hogy belegondoltam eszembe jutott, hogy létezik olyan, hogy egy bizonyos partnerrel nem sikerül a gyerek (évek óta tartó próbálkozás után sem, miközben egészségügyileg rendben vannak) viszont más valakivel meg azonnal összejön(ne).

Ilyen történeteket már hallottam.

2021. okt. 5. 15:43
 42/94 A kérdező kommentje:

Mekkora sötét bunkók is kommenteltek azta! Ostoba bunkók.

Köszi az értelmes választ! 16 év kapcsolat után tuti nem hagyja el!

2021. okt. 5. 15:44
 43/94 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor:

Nem kötelező a házasság a lombikhoz, ez hülyeség. A meddőségi központban elmondják, hogy milyen papír szükséges a közjegyzőtől, hogy indulhassanak a kezelések. Szóval, ez a “nincs házasság” csak kifogás.

Ennyi egészségügyi gonddal kevés az esély a sikerre. Már maga az IR és a pajzsmirigy gondok is peteérési zavart okoz(hat)nak. Lehet, hogy ha sikerülne is, vetélés lenne a vége…

Ha a nő ennyire szeretne gyermeket, és a párja valóban nem, akkor butaság, hogy csak azért nem lép ki a kapcsolatból, mert “16 éve együtt vannak”. Valamint, ha annyira szeretne babázni, akkor rendbe rakatná magát egészségügyileg, mert lehet, hogy csak nála van gond.

Ha legközelebb felhozza a témát, ezt kell neki mondani.

Én ezekből, amiket itt leírtál, arra következtetek, hogy egyikük sem akar igazán gyermeket, mert amelyik akarna, már lépett volna az ügy érdekében. Nem szokás ezzel 8 évet várni.

2021. okt. 5. 15:56
 44/94 anonim ***** válasza:
69%

#42, 16 év kapcsolat után tuti nem hagyja el!

Nem, sose léptek még ki házasságból akár 25 év után is..

Ps: Ha ennyi negatív kommentet kaptam volna, mint te, már rég elkotródtam volna. Olyan vagy, mint egy piaci légy.

2021. okt. 5. 15:57
 45/94 anonim ***** válasza:
69%
Nem is nagyon van hozzá közötök, már bocs :)
2021. okt. 5. 16:25
 46/94 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tudja, mi a baja, gondolom, már volt orvosnál.
2021. okt. 5. 16:36
 47/94 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező!Leírtuk.Semmi közöd hozzá,és te vagy a buta,hogy más életében túrkálsz,más sikertelenségén,fájdalmán lovagolsz.A kérdésed is azért volt eleve értelmetlen,mert nektek SEMMIRE NEM KELL KÖVETKEZTETNI! Hagyjátok őket békén!Honnan tudod,hogy nem volt még lombik?Lehet,hogy volt már 10,csak nem sikerült.Szegényeknek van elég bajuk az "aggódó"család nélkül is.
2021. okt. 5. 16:37
 48/94 anonim ***** válasza:
91%

Más szemszögből.

Nálunk is volt hasonló. Nekem 2 elhalt magzatom volt. Vizsgálatok után kiderült, hogy véralvadási zavarom van. Mivel genetikai, ezért terhesség előtt kivizsgálták a rokonom, akinél szintén van és ő már az első terhességénél kapta a vérhígítót.

Ha én is titkolózom, lehet neki is évekig kellett volna várnia, amíg kiderül és ki tudja hány vetélése lett volna.

A te rokonodnak is lehet más is a háttérben, érdemes beszélgetni vele.

De az életvitelük sem éppen egészséges, lehet csak egészségesebb életvitel kellene.

2021. okt. 5. 16:52
 49/94 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. okt. 5. 17:14
 50/94 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvastam a kommenteket.

Arra következtetnék, hogy eü probléma van valamelyiknél, de mivel közöm semmi, nem foglalkoznék vele.

Neked mi közöd hozzá?

Ki vagy te?

2021. okt. 5. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!