Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik 2. ultrahang, csak 4...

Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap volt a második ultrahangom es sajnos csak 4 tüsző van eddig :((( nagyon elszomorodtam, mert annyira bíztam benne hogy több lesz. A hormon értékeim jók voltak, es a doki is mondta, hogy meglepte, hogy csak ennyi jött eddig össze. Azt is mondta, hogy nem a mennyiség számít hanem a minőség, de én teljesen összeomlottam tegnap miután eljöttem a kórházból. 3 éve próbálkozunk a babával, sajnos a férjemnek annyira rossz a spermaképe, hogy csak a lombik jöhet szóba. Ez az első lombikunk, de valószínű, hogy az utolsó is, mert én úgy érzem, hogy nem bírom ezt az egészet többször is végigcsinálni. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog az első, még csak 34 éves vagyok és elvileg nálam nincs semmi probléma. De most a tegnapi vizsgálat után borzasztóan érzem magam és nagyon kilátástalannak látom a helyzetet. Nagyon szeretnék babát, de ha most ez nem jön össze, úgy érzem már sosem fog. A férjemnek van már két felnőtt gyereke, nekem még semmi. Ne haragudjatok hogy itt öntöm ki a szívem, ez nem hiszti, csak nem tud a környezetemben senki róla, hogy min megyek keresztül, Anyukámnak es barátnőknek sem meséltem el. Most úgy érzem h rettenetesen el vagyok keseredve és nem tudom mi lesz ha nem jön össze:(((( vki tudna írni valami vigasztalót?:(((

2021. máj. 5. 07:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/130 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a progeszteront nem azért kellett szedni, hogy ne jöjjön meg, hanem azért, hogy szép vastag legyen a méhnyálkahártya a beágyazódáshoz.

Utána meg azért kell szedni, hogy segítse a sárgatestet, ami amúgy progeszteront termel, de van, akinél egyáltalán nem termel, mert vmi zavar van, akkor meg emiatt kell szedni (ez sok vetélésnek okozója)

Lombiknál a 12-13. hétig általában szedni kell, utána már a placenta veszi át ezt a szerepet, és nem kell tovább szedni.

2021. máj. 16. 13:05
 52/130 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert!😁
2021. máj. 16. 13:29
 53/130 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert ! 🙏😀mindenkinek. Én ma FET + 4 napon vagyok , nincs semi tüneteim , annyi csak mintha bizonyos időközönként elkap ilyen melegség érzet .
2021. máj. 16. 13:57
 54/130 anonim ***** válasza:
100%
Azt a progeszteron pótlás okozza 53-as.Sok sikert neked is!
2021. máj. 16. 14:41
 55/130 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm😘
2021. máj. 16. 14:47
 56/130 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok :) kivel mi újság? Hihetetlen hogy még csak 4 nap telt el a beültetés óta, nekem olyan mintha már vagy ezer év lenne, es még hátravan kétszer ennyi, amíg kiderül mi a helyzet 😩 eléggé hullámzó a kedélyállapotom, néha egész jól érzem magam, néha meg szörnyű... tudom, nem szabad figyelni a jeleket, de kb folyamatosan azt figyelem, de én nem érzek magamon egyáltalán semmit, eltekintve néha egy kis fájdogálástól az alhasamban. Az embrió mélyen hallgat, nem ad életjelet magáról 😄😄😄😄😄😄😄😄😄 ez csak vicc volt, bocsi de az az igazság, hogy az idegeim már totál kész vannak 😂😂😂

Ti ereztetek valamit beültetés után?? Mármint az utána következő 2 hétben. Az asszisztensnő vmi olyasmit mondott, hogy “ha nem érez semmit, akkor nem is terhes”. Ahogy ezt kimondta, máris tudtam h el leszek intézve erre a két hétre 😅😅

2021. máj. 20. 09:56
 57/130 anonim ***** válasza:
100%
Szia ma vagyok FET +8 nap annyi velem hogy nem várt napon fajt hasam , de után semmi meg annyi, nagyon nagyon hányingerem van . Én vagyok az akinek 3 dik és embrió ragasztoval let beültetés
2021. máj. 20. 10:06
 58/130 anonim ***** válasza:
100%
Szia!44-es vagyok akinek 17 lett a Hcg-je.Sajnos nem sikerült mert már 5 volt az érték keddre.Kémiai terhesség volt😢Nekem beültetés után 2 napig szukálgatott a méhemnél aztán semmi.Aztán 7-8 napon szédelegtem bár azt a proginak tudtam be.Nekem ennyi tünetem volt.Remélem neked sikerült.
2021. máj. 20. 10:07
 59/130 anonim ***** válasza:
100%
Ugye azt tudni kel hogy nekem első és második beültetesnél pontosan megjött ahogy kel hiba atam progikat / szúrtam , kúp / nagyon bízom Bene hogy ez már sikerül
2021. máj. 20. 10:08
 60/130 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom majd legközelebb sok erőt nekem is ez 3 dik
2021. máj. 20. 10:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!