Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?
Egyébként a progeszteront nem azért kellett szedni, hogy ne jöjjön meg, hanem azért, hogy szép vastag legyen a méhnyálkahártya a beágyazódáshoz.
Utána meg azért kell szedni, hogy segítse a sárgatestet, ami amúgy progeszteront termel, de van, akinél egyáltalán nem termel, mert vmi zavar van, akkor meg emiatt kell szedni (ez sok vetélésnek okozója)
Lombiknál a 12-13. hétig általában szedni kell, utána már a placenta veszi át ezt a szerepet, és nem kell tovább szedni.
Sziasztok Lányok :) kivel mi újság? Hihetetlen hogy még csak 4 nap telt el a beültetés óta, nekem olyan mintha már vagy ezer év lenne, es még hátravan kétszer ennyi, amíg kiderül mi a helyzet 😩 eléggé hullámzó a kedélyállapotom, néha egész jól érzem magam, néha meg szörnyű... tudom, nem szabad figyelni a jeleket, de kb folyamatosan azt figyelem, de én nem érzek magamon egyáltalán semmit, eltekintve néha egy kis fájdogálástól az alhasamban. Az embrió mélyen hallgat, nem ad életjelet magáról 😄😄😄😄😄😄😄😄😄 ez csak vicc volt, bocsi de az az igazság, hogy az idegeim már totál kész vannak 😂😂😂
Ti ereztetek valamit beültetés után?? Mármint az utána következő 2 hétben. Az asszisztensnő vmi olyasmit mondott, hogy “ha nem érez semmit, akkor nem is terhes”. Ahogy ezt kimondta, máris tudtam h el leszek intézve erre a két hétre 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!