Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik 2. ultrahang, csak 4...

Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap volt a második ultrahangom es sajnos csak 4 tüsző van eddig :((( nagyon elszomorodtam, mert annyira bíztam benne hogy több lesz. A hormon értékeim jók voltak, es a doki is mondta, hogy meglepte, hogy csak ennyi jött eddig össze. Azt is mondta, hogy nem a mennyiség számít hanem a minőség, de én teljesen összeomlottam tegnap miután eljöttem a kórházból. 3 éve próbálkozunk a babával, sajnos a férjemnek annyira rossz a spermaképe, hogy csak a lombik jöhet szóba. Ez az első lombikunk, de valószínű, hogy az utolsó is, mert én úgy érzem, hogy nem bírom ezt az egészet többször is végigcsinálni. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog az első, még csak 34 éves vagyok és elvileg nálam nincs semmi probléma. De most a tegnapi vizsgálat után borzasztóan érzem magam és nagyon kilátástalannak látom a helyzetet. Nagyon szeretnék babát, de ha most ez nem jön össze, úgy érzem már sosem fog. A férjemnek van már két felnőtt gyereke, nekem még semmi. Ne haragudjatok hogy itt öntöm ki a szívem, ez nem hiszti, csak nem tud a környezetemben senki róla, hogy min megyek keresztül, Anyukámnak es barátnőknek sem meséltem el. Most úgy érzem h rettenetesen el vagyok keseredve és nem tudom mi lesz ha nem jön össze:(((( vki tudna írni valami vigasztalót?:(((

2021. máj. 5. 07:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/130 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Elosszor is fel a fejjel, tudom min mesz at. Nekem januarban volt az elso lombikom rovid protokollal es minimalis hormonnal. 6. Napon 4 tuszom volt. Leszivaskor 6 es otot tudtak megtermekenyiteni. Az 5ig napig csak egy jutott de sajnos nem lett szep igy nem lett beultetes. Egy vilag tort ossze bennem. Akkor en is azt ereztem hogy feladom. De menni kell tovabb kell par nap es hidd el mashogy fogod latni

Plusz nalad meg semmi nincs veszve ❤️ hiszen nem a mennyiseg hanem a minoseg szamit.

Engem tovabbkuldtek par kivizsgalasra (kulfold es itt tenyleg foglalkoznak mindennel)

Ezeket te is megtudod csinaltatni hormonkep, nagylabor, fogorvos, nekem kiderult hogy pajzsmirigy alulmukodesem van addig en voltam az egeszseges fel.

Ami fontos hogy talalj valakit akivel tudsz errol beszelni. Ha nem akarsz ismerost van egy csomo lombikos csoport, de ne tartsd magadba, a stressz a legnagyobb ellensegunk.

Sok sikert kivanok neked!!!

2021. máj. 5. 09:44
 2/130 anonim ***** válasza:
100%

A 4 az tökéletes. Nem is kell több. 8 felett már nagy a hyperstimu esélye.

Nekem volt jó oár lombikom. Sokszor volt 12-13 sejtem, de semmi nem lett belőle. Az a lombik sikerült, mikor 1 érett sejtem lett (2 indult érésnek összesen).

2021. máj. 5. 11:00
 3/130 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem jelent, hogy csak 4et láttak. Nekem láttak vagy 15öt (ebből kb 6 kisebb volt még), leszívás előtt kilökődött egy csomó, így a leszívás napjára csak 3 normális maradt. Én is szomorú voltam egy kicsit, de mind a 3 megtermékenyült, 2 túl is élte, őket beültették. Várom az eredményt.

4ből simán lehet, hogy lesz 6, és mind a 6 megtermékenyül..

De ismerek olyan lányt, akinek 20 lett és csak 1et tudtak fagyasztani a végén, 2t beültettek neki.

Nem a számokon múlik. Semmi sincs veszve nálad, nagyon jó az a 4 db is!! Nem szabad így elkeseredni már most, mert később lesz még csomó minden más, amin lehet majd aggódni, ráérsz majd akkor. Pl hogy jó helyre ágyazódik-e be. Ha igen, lesz-e benne embrió? Dobog-e a szíve? Még mindig dobog-e? Fejlődik-e rendesen? Eljutsz-e a 12 hetes korig? Stb Stb stb.

Nagyon jó ez a 4 db, drukkolok neked, hogy elsőre sikerüljön!

2021. máj. 5. 11:46
 4/130 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!! Annyira jólesett egy kicsit kiírni magamból a dolgokat. Sajnos én az a típusú ember vagyok, aki képtelen a problémáiról beszélni másoknak. Csak ennek az a hátránya, hogy belülről őrli magát az ember. Ráadásul iszonyú eredmény és megoldásorientalt is vagyok, és megőrjít h tulajdonképpen semmit nem tudok tenni. A legrosszabb, hogy folyton az jár a fejemben, hogy mi lesz ha ennek vége, és nem sikerül, mi lesz azután? Mert most tényleg úgy érzem, hogy ezt nem akarom még egyszer. De ki tudja, lehet h aztán meg mégis akarom majd. Mindenesetre nagyon köszönöm a biztatást, azért sikerült kicsit megnyugtatnotok. Harmadik válaszoló, nagyon drukkolok neked, hogy maradjon meg a baba :)) én pénteken megyek a második ultrahangra, kiváncsi vagyok, mi lesz az eredmény.
2021. máj. 5. 22:15
 5/130 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok.

Teljesen megértem, hogy úgy érzed, hogy nem tudod még egyszer végigcsinálni. Én is így voltam! De ez idővel enyhül, és aztán mégis lesz erőd, mert a babáért muszáj, ha igazán akarjuk.

Viszont én tényleg azt tanácsolom neked kedves Kérdező, hogy próbálj meg nyugodtabb lenni, mert ha ilyen feszült vagy, az nem tesz jót a beágyazódásnak sem, de a babának meg aztán főleg. És ennél tényleg sokkal nehezebb dolgok jönnek még, amiken lehet sttesszelni.

Nagyon kevés nőnek sikerül elsőre a lombik sajnos. Ugyanúgy csak 30% kb az esély rá, mint egy normál teherbeesésnél. Szóval ha esetleg nem is sikerül most, nem szabad feladni. Egy barátnőmnek pl csak a 13. beültetés sikerült. De sikerült, nem adta fel, pedig túl van 1 méhen kívülin, 1 üres petezsákon, egy 8. heti szívleálláson, és sok negatív teszten.

Ha ilyen eredmény- és megoldásorientált vagy, akkor az jól jön majd egy esetleges sikertelen beültetés után. Ebből erőt meríthetsz a vizsgálatokhoz, amik lehet, hogy közelebb visznek a sikertelenség okához stb. Ami pedig a sikeres eredményhez 😊

De egyelőre bízzunk abban, hogy most sikerül és minden jól alakul. Nagyon jó úton haladsz 😊 De mostantól nyugi!! 😊

2021. máj. 5. 23:07
 6/130 anonim ***** válasza:
100%

Nem a számokon múlik. Nekem 14 tüszőm lett, abból 12 meg is termékenyült. Majd 3. napra 2 maradt életben... Összeomlottam. Visszaültették még aznap mindkettőt. Abból az egyik megmaradt és már 14 hónapos nagylány.

Fel a fejjel! Sok sikert Nektek!

2021. máj. 5. 23:14
 7/130 anonim ***** válasza:
100%
Nem számokon múlik, nekem volt 8. Megtermekenyült 5 el mentek 5 napig , 2 . Lombikom volt sikertelen, most pénteken lesz punkcio mert van fagyiba 3 de azt mondta orvos inkább kezdjünk egy újat. Tese ad fel nem bisztos hogy első sikerül látod meg nekem második sem pedig má nekem van természetes úton is csak voltam méhenkivul és petevezetőbe került. Sok sikert
2021. máj. 6. 09:04
 8/130 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is 34 éves vagyok.Nekem kedden volt a beültetésem.Úgy volt hogy lett 6 db jó minőségű petesejtem,ezt ösztrogén szint alapján állapította meg az orvosom aztán 3 termékenyült meg és 4 naposan 2 db embriót kaptam vissza.Az 1 ami maradt pedig valószínű nem fagyasztható.Most várjuk az eredményt de ha nem sikerül mi megbeszéltük hogy megyünk a következőre hisz egyszer csak sikerül.Nem kell feladni!A minőség számít egy petesejt esetében és nem a mennyiség.Hiába van sok ha később nem jutnak el a fejlődésben a 4-5.napig.Változhat még a mennyiségük,lehet neked is 6-8 db lesz végül de jobb a kevesebb mert punkció után így kevésbé fog fájni a hasad.Nekem aznap estig ovulációhoz hasonlító fájdalmaim voltak de bevettem fájdalomcsillapítót és reggelre el is múlt teljesen.Mondjuk én be is tartottam a sok folyadék ivást és a fehérje dús táplálkozást is hogy elkerüljem a hiperstimulációt.Szóval nyugi!Fog ez menni!Legyél türelmes és bizakodó!Mást nem tudsz tenni!Sok sikert!😊
2021. máj. 7. 13:26
 9/130 A kérdező kommentje:

Most voltam a 3. ultrahangon, es sajnos csak 4 van még mindig:((jövő kedden lesz a leszívás. Kedd óta már kicsit megnyugodtam, már jobban vagyok lelkileg. Az nyugtat, hogy tudom, hogy én megtettem mindent, innentől már nem rajtam múlik. Várom már nagyon, hogy vége legyen ennek az egész procedúrának, nagyon fájnak a petefészkeim, nem is értem hogy akinek tizenpár tüsző összejön, az hogy bírja ki 😅

Drukkolok neked is, utolsó, hogy minden rendben legyen :))

2021. máj. 7. 14:21
 10/130 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a drukkot!Majd kiderül pár nap múlva mi lesz.Remélem egy + teszt és egy szép Hcg eredmény a vérvételen😊Szerda,csütörtök fájdogált az alhasam környékén de ennyi.Vagy beágyazódás miatt vagy csak olyanja volt hogy szúrkálgat egy kicsit vagy a progi okozta, ki tudja?Kíváncsi leszek az biztos.Első lombikunk amúgy.Azt megértem hogy már túl lennél rajta,én is ezt éreztem már punkció előtt is jócskán.Aztán a beültetésen akartam mielőbb túl esni.Most meg a vérvételen😁Ha sikerült akkor meg az első uh-n és így tovább....Ez ilyen!Az jó hogy már nyugisabb vagy.A hormonok is csinálják ezt a kicsit feszültebb állapotot egyébként.El fog múlni ahogy ürül a szervezetből.Nekem azt mondta az orvosom punkció után hogy igyak sok teát mert az vízhajtó hatású és ezáltal szépen mossa kifele a hormon injekciókat,zöld teát igyad.Én is drukkolok neked hogy legalább 2 db szép embriótok legyen és 4 napos korukig osztódjanak szépen ügyesen🤞🤞
2021. máj. 7. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!