Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?
Szia! Elosszor is fel a fejjel, tudom min mesz at. Nekem januarban volt az elso lombikom rovid protokollal es minimalis hormonnal. 6. Napon 4 tuszom volt. Leszivaskor 6 es otot tudtak megtermekenyiteni. Az 5ig napig csak egy jutott de sajnos nem lett szep igy nem lett beultetes. Egy vilag tort ossze bennem. Akkor en is azt ereztem hogy feladom. De menni kell tovabb kell par nap es hidd el mashogy fogod latni
Plusz nalad meg semmi nincs veszve ❤️ hiszen nem a mennyiseg hanem a minoseg szamit.
Engem tovabbkuldtek par kivizsgalasra (kulfold es itt tenyleg foglalkoznak mindennel)
Ezeket te is megtudod csinaltatni hormonkep, nagylabor, fogorvos, nekem kiderult hogy pajzsmirigy alulmukodesem van addig en voltam az egeszseges fel.
Ami fontos hogy talalj valakit akivel tudsz errol beszelni. Ha nem akarsz ismerost van egy csomo lombikos csoport, de ne tartsd magadba, a stressz a legnagyobb ellensegunk.
Sok sikert kivanok neked!!!
A 4 az tökéletes. Nem is kell több. 8 felett már nagy a hyperstimu esélye.
Nekem volt jó oár lombikom. Sokszor volt 12-13 sejtem, de semmi nem lett belőle. Az a lombik sikerült, mikor 1 érett sejtem lett (2 indult érésnek összesen).
Semmit sem jelent, hogy csak 4et láttak. Nekem láttak vagy 15öt (ebből kb 6 kisebb volt még), leszívás előtt kilökődött egy csomó, így a leszívás napjára csak 3 normális maradt. Én is szomorú voltam egy kicsit, de mind a 3 megtermékenyült, 2 túl is élte, őket beültették. Várom az eredményt.
4ből simán lehet, hogy lesz 6, és mind a 6 megtermékenyül..
De ismerek olyan lányt, akinek 20 lett és csak 1et tudtak fagyasztani a végén, 2t beültettek neki.
Nem a számokon múlik. Semmi sincs veszve nálad, nagyon jó az a 4 db is!! Nem szabad így elkeseredni már most, mert később lesz még csomó minden más, amin lehet majd aggódni, ráérsz majd akkor. Pl hogy jó helyre ágyazódik-e be. Ha igen, lesz-e benne embrió? Dobog-e a szíve? Még mindig dobog-e? Fejlődik-e rendesen? Eljutsz-e a 12 hetes korig? Stb Stb stb.
Nagyon jó ez a 4 db, drukkolok neked, hogy elsőre sikerüljön!
3as vagyok.
Teljesen megértem, hogy úgy érzed, hogy nem tudod még egyszer végigcsinálni. Én is így voltam! De ez idővel enyhül, és aztán mégis lesz erőd, mert a babáért muszáj, ha igazán akarjuk.
Viszont én tényleg azt tanácsolom neked kedves Kérdező, hogy próbálj meg nyugodtabb lenni, mert ha ilyen feszült vagy, az nem tesz jót a beágyazódásnak sem, de a babának meg aztán főleg. És ennél tényleg sokkal nehezebb dolgok jönnek még, amiken lehet sttesszelni.
Nagyon kevés nőnek sikerül elsőre a lombik sajnos. Ugyanúgy csak 30% kb az esély rá, mint egy normál teherbeesésnél. Szóval ha esetleg nem is sikerül most, nem szabad feladni. Egy barátnőmnek pl csak a 13. beültetés sikerült. De sikerült, nem adta fel, pedig túl van 1 méhen kívülin, 1 üres petezsákon, egy 8. heti szívleálláson, és sok negatív teszten.
Ha ilyen eredmény- és megoldásorientált vagy, akkor az jól jön majd egy esetleges sikertelen beültetés után. Ebből erőt meríthetsz a vizsgálatokhoz, amik lehet, hogy közelebb visznek a sikertelenség okához stb. Ami pedig a sikeres eredményhez 😊
De egyelőre bízzunk abban, hogy most sikerül és minden jól alakul. Nagyon jó úton haladsz 😊 De mostantól nyugi!! 😊
Nem a számokon múlik. Nekem 14 tüszőm lett, abból 12 meg is termékenyült. Majd 3. napra 2 maradt életben... Összeomlottam. Visszaültették még aznap mindkettőt. Abból az egyik megmaradt és már 14 hónapos nagylány.
Fel a fejjel! Sok sikert Nektek!
Most voltam a 3. ultrahangon, es sajnos csak 4 van még mindig:((jövő kedden lesz a leszívás. Kedd óta már kicsit megnyugodtam, már jobban vagyok lelkileg. Az nyugtat, hogy tudom, hogy én megtettem mindent, innentől már nem rajtam múlik. Várom már nagyon, hogy vége legyen ennek az egész procedúrának, nagyon fájnak a petefészkeim, nem is értem hogy akinek tizenpár tüsző összejön, az hogy bírja ki 😅
Drukkolok neked is, utolsó, hogy minden rendben legyen :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!