Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik 2. ultrahang, csak 4...

Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap volt a második ultrahangom es sajnos csak 4 tüsző van eddig :((( nagyon elszomorodtam, mert annyira bíztam benne hogy több lesz. A hormon értékeim jók voltak, es a doki is mondta, hogy meglepte, hogy csak ennyi jött eddig össze. Azt is mondta, hogy nem a mennyiség számít hanem a minőség, de én teljesen összeomlottam tegnap miután eljöttem a kórházból. 3 éve próbálkozunk a babával, sajnos a férjemnek annyira rossz a spermaképe, hogy csak a lombik jöhet szóba. Ez az első lombikunk, de valószínű, hogy az utolsó is, mert én úgy érzem, hogy nem bírom ezt az egészet többször is végigcsinálni. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog az első, még csak 34 éves vagyok és elvileg nálam nincs semmi probléma. De most a tegnapi vizsgálat után borzasztóan érzem magam és nagyon kilátástalannak látom a helyzetet. Nagyon szeretnék babát, de ha most ez nem jön össze, úgy érzem már sosem fog. A férjemnek van már két felnőtt gyereke, nekem még semmi. Ne haragudjatok hogy itt öntöm ki a szívem, ez nem hiszti, csak nem tud a környezetemben senki róla, hogy min megyek keresztül, Anyukámnak es barátnőknek sem meséltem el. Most úgy érzem h rettenetesen el vagyok keseredve és nem tudom mi lesz ha nem jön össze:(((( vki tudna írni valami vigasztalót?:(((

2021. máj. 5. 07:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/130 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon köszönöm .remelem hogy már sikerül ez 3 .dik
2021. máj. 13. 07:44
 22/130 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nálad hogy alakult a megtermékenyítés?
2021. máj. 13. 08:44
 23/130 anonim ***** válasza:
100%

ET+9.napon ilyen a tesztem.Mit gondoltok?

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 13. 12:42
 24/130 A kérdező kommentje:

7db petesejtet tudtak megtermékenyíteni. Ez tegnap reggeli infó. Vasárnap délelőtt kell mennem a beültetésre. De holnap felhívom őket, és megkérdezem még egyszer, hogy hány maradt meg a 7ből.

Előző válaszoló, szerintem ez a teszt negatív 😢😢😢😢😢

2021. máj. 13. 16:31
 25/130 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem, az enyém is ilyen volt az elején. Én látom a csíkot :)
2021. máj. 13. 17:04
 26/130 A kérdező kommentje:
Akkor jó :)) én nem csináltam még terhességi tesztet, szóval nem igazán vagyok képben :)) akkor még bármi lehet, szuper :)))
2021. máj. 13. 17:59
 27/130 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem pozitív látom második csíkot 🙏
2021. máj. 13. 18:16
 28/130 anonim ***** válasza:

Köszi!Ebből akár menzesz is lehet.Én nem élem bele magam.Holnap kell Hcg vérvételre menjek és akkor kiderül.Nem lepődnék meg ha a Kérdezőnek igaza lenne és valóban negatív volna a teszt vagy csak száradási csík.Bár szétszedve ilyen:

[link]

Egyik ismerősömnek is volt ilyen tesztje és aztán nem lett belőle semmi.

2021. máj. 13. 18:22
 29/130 anonim ***** válasza:
100%
En is latom, de a verbetel lesz a tuti!!! Kitartas holnap ilyenkor mar tudni fogod
2021. máj. 13. 18:30
 30/130 anonim ***** válasza:
Köszönöm a jó kívánságokat!Én is drukkolok mindenkinek!Remélem szép embrióitok lesznek Kérdező👍
2021. máj. 13. 18:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!