Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik 2. ultrahang, csak 4...

Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap volt a második ultrahangom es sajnos csak 4 tüsző van eddig :((( nagyon elszomorodtam, mert annyira bíztam benne hogy több lesz. A hormon értékeim jók voltak, es a doki is mondta, hogy meglepte, hogy csak ennyi jött eddig össze. Azt is mondta, hogy nem a mennyiség számít hanem a minőség, de én teljesen összeomlottam tegnap miután eljöttem a kórházból. 3 éve próbálkozunk a babával, sajnos a férjemnek annyira rossz a spermaképe, hogy csak a lombik jöhet szóba. Ez az első lombikunk, de valószínű, hogy az utolsó is, mert én úgy érzem, hogy nem bírom ezt az egészet többször is végigcsinálni. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog az első, még csak 34 éves vagyok és elvileg nálam nincs semmi probléma. De most a tegnapi vizsgálat után borzasztóan érzem magam és nagyon kilátástalannak látom a helyzetet. Nagyon szeretnék babát, de ha most ez nem jön össze, úgy érzem már sosem fog. A férjemnek van már két felnőtt gyereke, nekem még semmi. Ne haragudjatok hogy itt öntöm ki a szívem, ez nem hiszti, csak nem tud a környezetemben senki róla, hogy min megyek keresztül, Anyukámnak es barátnőknek sem meséltem el. Most úgy érzem h rettenetesen el vagyok keseredve és nem tudom mi lesz ha nem jön össze:(((( vki tudna írni valami vigasztalót?:(((

2021. máj. 5. 07:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/130 anonim ***** válasza:
100%

Vérvétel már volt, az pozitív lett, most UH lesz hétfőn.

2021. máj. 14. 12:15
 42/130 anonim ***** válasza:
100%

De jó hogy sikerült!Gratulálok!Nagyon drukkolok hogy UH-n is minden rendben legyen.Én is várom a vérvétel eredményét de még nem hívtak pffff

Marha ideges vagyok már

Ma még egy tesztet csináltam,nem első vizeletből mert vérvétel után vettem:

[link]

#23,28

2021. máj. 14. 13:04
 43/130 A kérdező kommentje:
Na ezen már tényleg látszik valami, sokkal jobban mint a másikon 😍😍😍 Jaj, nagyon szorítok, hogy sikerüljön :))) 3as válaszoló, akkor te már a nehezén túl vagy :)))
2021. máj. 14. 13:07
 44/130 anonim ***** válasza:

Nemrég mondta meg az orvosom az eredményem.17 lett a hcg-m ami kicsit alacsony.Kedden kell mennem ismét vérvételre.Ha nem emelkedik akkor valószínű ennyi volt.Bízom benne hogy emelkedni fog.Veszek tesztet megint és azon nézem.Ha erősödik akkor jó

2021. máj. 14. 14:48
 45/130 A kérdező kommentje:
Most én elkezdtem picit parázni :(( reggel óta enyhe görcseim vannak, mintha meg akarna jönni :(( nem tudom h ez ilyenkor normális-e, 24.ciklusnapon vagyok. A progeszteron kúpot, tablettákat stb azért kell szedni beültetés előtt, hogy ne jöjjön meg, ugye? Akkor meg miért görcsölök?:((
2021. máj. 14. 15:04
 46/130 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggodj ez teljesen normalis!!! A terhesseg ilyen korai tunetei megegyeznek a menstruacio tuneteivel.

Hidd el ha nem ereznel semmit akkor azon izgulnal!

2021. máj. 14. 15:07
 47/130 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt tegnap is és ma is olyan mindjárt meg fog jönni érzésem.Ezen ne aggódj.

#42,44

2021. máj. 14. 15:11
 48/130 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megjönni.Punkció utóhatása is lehet.46-os a Kérdezőnek még nem volt meg a beültetése hanem vasárnap lesz.
2021. máj. 14. 15:13
 49/130 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) megtörtént a beültetés. Hármat le is fagyasztottak. Május 28-án vagy 29-én kell tesztet csinálnom, akkor kiderül hogy sikerült-e. Hosszú két hét lesz addig, de nagyon nagyon bízom és reménykedem és imádkozom😊😊
2021. máj. 16. 11:24
 50/130 anonim ***** válasza:
100%
Szuper hírek! Szurkolok nagyon! Kitartast erre a ket hetre es varom a beszamolot! A lenyeg hogy ne ketesd a tuneteket mert ha vannak azon fogsz izgulni ha nincsenek akkor meg azert! Ma meg pohenj de holnaptol probald meg elni sz eleted picit odafigyelve magatokra ❤️
2021. máj. 16. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!