Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik 2. ultrahang, csak 4...

Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap volt a második ultrahangom es sajnos csak 4 tüsző van eddig :((( nagyon elszomorodtam, mert annyira bíztam benne hogy több lesz. A hormon értékeim jók voltak, es a doki is mondta, hogy meglepte, hogy csak ennyi jött eddig össze. Azt is mondta, hogy nem a mennyiség számít hanem a minőség, de én teljesen összeomlottam tegnap miután eljöttem a kórházból. 3 éve próbálkozunk a babával, sajnos a férjemnek annyira rossz a spermaképe, hogy csak a lombik jöhet szóba. Ez az első lombikunk, de valószínű, hogy az utolsó is, mert én úgy érzem, hogy nem bírom ezt az egészet többször is végigcsinálni. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog az első, még csak 34 éves vagyok és elvileg nálam nincs semmi probléma. De most a tegnapi vizsgálat után borzasztóan érzem magam és nagyon kilátástalannak látom a helyzetet. Nagyon szeretnék babát, de ha most ez nem jön össze, úgy érzem már sosem fog. A férjemnek van már két felnőtt gyereke, nekem még semmi. Ne haragudjatok hogy itt öntöm ki a szívem, ez nem hiszti, csak nem tud a környezetemben senki róla, hogy min megyek keresztül, Anyukámnak es barátnőknek sem meséltem el. Most úgy érzem h rettenetesen el vagyok keseredve és nem tudom mi lesz ha nem jön össze:(((( vki tudna írni valami vigasztalót?:(((

2021. máj. 5. 07:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/130 anonim ***** válasza:

Nekem míg az Utrogestan volt a tablettás addig megjött de amint a cyclogest hüvelykúpot is kaptam már nem jött meg.3-4 nappal később mindig.Most is még várom hogy megjöjjön amúgy

2021. máj. 20. 10:11
 62/130 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem éreztem a klasszikusnak mondható tünetekből. (Annyi hogy nekem a hiperstimu miatt lett egy petefészek csavarodásom, amit a 8.héten műteni kellett, de addig még a túlstimut se éreztem, nem voltam rosszul, nem puffadtam, nem volt víz a hasüregben, csak a petefészkem nőtt meg 10*6 cm-re)

Meg az első trimeszterben sem volt semmi rosszullét, hányás, csak fáradtság. Aztán a második trimeszter az fantasztikus volt. A harmadik trimeszterre jöttek a tünetek. 😅

2021. máj. 20. 10:48
 63/130 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! 1es vagyok

Nekem is megbolt ma a leszivasom, 11 et sikerult aminek nagyon orulok a multkori utan viszont most elegge faj a hasam es ezugyben kernek tapadztalatokat. Holnap dolgoznom kell menni es picit megijedtem hogy hogy fogom birni. Az első után nem volt ilyen problema.

2021. máj. 20. 17:51
 64/130 anonim ***** válasza:
100%

Igyál rengeteg vizet és fogyassz fehérje port.Ha nagyon fáj vegyél be fájdalomcsillapítót,ne szenvedj mert nem muszáj.Nekem 6 lett múltkor és másnapra elmúlt a fájdalom mert azokat csináltam amiket leírtam.11 db után nem csoda ha fájdogál

2021. máj. 20. 18:03
 65/130 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Fet+10nap hányinger , mellbimbónal kis elváltozás , de viszont szűrkal hasam valamikor faj is nem nagyon . Nem teszteltek 14 napon megyek vérvétel ez 3 dik Kérdező és te hogy vagy ?
2021. máj. 22. 10:06
 66/130 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érzek semmi különöset 😅 picit néha faj az alhasam, mintha ilyen nagyon enyhe menstruacios fájdalom lenne, de ennyi. Meg a melleim fájnak néha. Ezen kívül semmit nem érzek az égegyadta világon. Pénteken este vagy szombaton fogok tesztelni.
2021. máj. 22. 16:40
 67/130 A kérdező kommentje:
Amúgy mit jelent az hogy FET? :))
2021. máj. 22. 16:40
 68/130 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztott embrio beultetes. De mas kulonbseg nincs a normal lombiknal. Peteeres utan kapod meg anny nappal ahany naposak.

Annyi azert van hogy ok mar túl vannak az elso sítáborukon 🤣🤣🤣

2021. máj. 22. 16:44
 69/130 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az, akinek pozitív lett a teszt, és az UH-ra várt, valamikor még az elején írtam. Sikerült, minden rendben volt, de aztán mégis leállt a szíve 😢😢😢😢😭😭😭😭
2021. máj. 22. 16:56
 70/130 A kérdező kommentje:

Egyébként képzeljétek el, hogy később írtak a klinikáról, hogy 5 embriót sikerült végül lefagyasztani a 3 helyett. Ezt mondjuk nem értettem, hogy lehetséges, mindenesetre örültem neki :))) kicsit azért ez megnyugtatott, hogy ha netán most nem sikerül mégsem, akkor lehet még a fagyasztottakat is használni.

Amúgy a szörnyű napok után, amik mögöttem vannak, mostmár ahhoz képest egész jól megnyugodtam. Volt olyan, hogy úgy éreztem, hogy nem birom ki ezt az egészet (főleg most a hét első felében) de most valahogy úgy vagyok vele, hogy majd lesz ami lesz, én már belefáradtam a szenvedésbe meg erőlködésbe meg agyalásba. Bár ha esetleg úgy alakul és negatívat fogok tesztelni, akkor biztos össze fogok omlani megint 😢😢 de még nem adtam fel a reményt, bár ha igaz amit az asszisztens mondott, hogy ha nincs tunetem, nem vagyok terhes, akkor nem túl jók a kilátások :(( biztos azoknak egész más a helyzete, akiknek a párjuknak sincs még gyereke, de ahogy mondtam, nálunk a férjemnek már van kettő is, így őt annyira nem érinti meg ez az egész dolog. Nyilván szeretné hogy sikerüljön, meg mindenben partner, de mégis ez kicsit az én magányos harcom, rajta kívül senki nem tud az egészről. Szerintem ha nem lennék hívő, már bediliztem volna 😣😣

2021. máj. 22. 16:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!