Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik 2. ultrahang, csak 4...

Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap volt a második ultrahangom es sajnos csak 4 tüsző van eddig :((( nagyon elszomorodtam, mert annyira bíztam benne hogy több lesz. A hormon értékeim jók voltak, es a doki is mondta, hogy meglepte, hogy csak ennyi jött eddig össze. Azt is mondta, hogy nem a mennyiség számít hanem a minőség, de én teljesen összeomlottam tegnap miután eljöttem a kórházból. 3 éve próbálkozunk a babával, sajnos a férjemnek annyira rossz a spermaképe, hogy csak a lombik jöhet szóba. Ez az első lombikunk, de valószínű, hogy az utolsó is, mert én úgy érzem, hogy nem bírom ezt az egészet többször is végigcsinálni. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog az első, még csak 34 éves vagyok és elvileg nálam nincs semmi probléma. De most a tegnapi vizsgálat után borzasztóan érzem magam és nagyon kilátástalannak látom a helyzetet. Nagyon szeretnék babát, de ha most ez nem jön össze, úgy érzem már sosem fog. A férjemnek van már két felnőtt gyereke, nekem még semmi. Ne haragudjatok hogy itt öntöm ki a szívem, ez nem hiszti, csak nem tud a környezetemben senki róla, hogy min megyek keresztül, Anyukámnak es barátnőknek sem meséltem el. Most úgy érzem h rettenetesen el vagyok keseredve és nem tudom mi lesz ha nem jön össze:(((( vki tudna írni valami vigasztalót?:(((

2021. máj. 5. 07:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/130 A kérdező kommentje:
Nekem még eddig nem fordult elő (harmadik beültetéssel probalkozok)
2022. márc. 1. 19:29
 122/130 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült ez a beültetés sem, és mostmár nincs több fagyibabám sem, úgyhogy elölről kell kezdenem az egészet:(( de legalább a következőnél nem fogok már azon stresszelni h hány tüsző lesz, mert ezek szerint tényleg nem az számít :((
2022. márc. 13. 07:24
 123/130 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Voltál vérvételen hogy ennyire biztos vagy benne hogy nem sikerült?

Sajnálom igazán!

2022. márc. 13. 07:41
 124/130 A kérdező kommentje:
Itt nem csinálnak vérvételt, egy tesztet kell csinálni a 14dik napon és telefonálni kell az eredménnyel (osztrák klinika). Igen teljesen biztos, full negatív a teszt és nincs is egyáltalán semmi tunetem szóval számítottam rá, nem ért váratlanul. Azt hiszem most egy kicsit pihenek majd, mielőtt bele kezdek a következő lombikba. Sok volt ez az egy év:(
2022. márc. 13. 08:45
 125/130 anonim ***** válasza:
100%

Akkor így értem miért biztos hogy nem sikerült.Pihenj és újult erővel folytatjátok mikor úgy érzitek!Ne add fel mert nem mindenkinek sikerül a 3.sem.Nem feltétlen veletek van a baj.

Szerencsén is sok minden múlik és nagyon türelem játék az egész.

Sok sikert kívánok a következőhöz!💕💕

2022. márc. 13. 08:49
 126/130 anonim ***** válasza:
100%
Melyik osztrak klinikan vagy? En innsbruckba
2022. márc. 13. 12:26
 127/130 anonim ***** válasza:

125 vagyok

Nekem is 3.beültim volt de missed ab lett a vége.6.hétnél megàllt a fejlődésben a terhesség és mehetek műszeres befejezésre.Ez van.

2022. ápr. 6. 14:55
 128/130 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom majd legközelebb. Nekemis 3 sikerült
2022. ápr. 7. 05:16
 129/130 A kérdező kommentje:

Szia, én Feldkirchbe járok. Most azt hiszem, szeptember októberben kezdem majd a következő lombikot. Más egészségügyi problemaim is vannak, így eloszor azokat szeretném kezeltetni.

Nagyon változó a hangulatom, van amikor egész jól viselem ezt az egészet, de most például lent ülök a gödör mélyén.

2022. ápr. 14. 21:50
 130/130 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki:) szerettem volna veletek megosztani a jó hírt, hogy végre sikerült 🥰🥰 2. lombik első beültetése sikeres lett, 14 hetes vagyok, ma voltam első trimeszter végi vizsgálaton es minden rendben :) október közepére várom a Babócát🥰 nagyon boldog vagyok de még csak most kezdem igazán felfogni, hogy sikerült :))
2023. ápr. 11. 15:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!