Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?
58-as vagyok akinek 17 lett a Hcg-je aztán lement 5-re magyarán nem sikerült
Nagyon sajnálom 69-es válaszoló igazán!😢Nekem is rossz hisz kémiai terhesség lett a vége de el tudom képzelni mit érezhetsz.Én is hol jobban vagyok hol sz@rabbul és ki is sírtam magam.Azt kérdezgetem magamtól hogy miért nem sikerült?Szerintem mert probléma volt az embrióval azért.Nálatok is ez lehetett.😒Hidd el jobb hogy még most ért véget mintha genetikai UH-n derült volna ki valami mert addigra már totál beleélted volna magad.Én is amúgy belekezdtem élni magam valamennyire és olyan más volt minden reggel az ébredés tudván hogy várandós vagyok vagyis voltam szóval megértem milyen nehéz ez.Neked hanyadik volt ha szabad megkérdeznem?Nekünk első
69-es vagyok. Első volt nekünk is.
Igen, rettenetesen rossz érzés, hogy így alakult. Kisírtam már magam párszor én is, de próbálok előre nézni, a következőre koncentrálni, mert előbb vagy utóbb úgy is sikerülni fog. Fagyasztottunk nekünk nincsen sajnos, újra kell kezdeni teljesen.
Gratulálok kérdező, hogy végül lett 5 fagyibabád! Ez nagyon jó hír!
Drukkolok, hogy sikerüljön minden!
58-as vagyok
Nekünk sincs fagyasztott embriónk szóval újra kezdünk mindent mi is.Nekem 6 db petesejt lett ebből 3 db embrió amiből 2 lett jó a transzfer napjára.
Lehet az új kezdés jót hoz és hátha jó minőségűek lesznek ezúttal mindkettőnknek.Az a baj hogy nem nézhetik meg genetikailag hogy tényleg jók e az embriók és aztán kopp van emiatt mint nekünk is lett.Mert van ilyen vizsgálat de azt nem csinálják mert nem szabad és így lottó 5-ös lesz mindig.Remélem már sikerül a második.Nagyrészt szerencse kérdése.Neked mennyi lett a Hcg-d 69-es?Csak kíváncsi vagyok.Én teszteltem is otthon és ebből esett le hogy gond van ugyanis nem erősödtek 2-3 naponta a tesztjeim.Bár egyik ismerősömnek 8.héten leállt a baba szíve és erős pozit tesztelt még az UH előtt mert azért idő mire kiürül 8 hetesen az a hcg
69. vagyok. 170 volt a hcg-m. Több hét, mire kiürül.
Szörnyű dolgok ezek. Ha létezik ilyen vizsgálat, akkor miért nem csinálják, miért nem szabad?
Egyébként teljesen igazad van. Lotto az egész.
170?És nem sikerült?!Nagyon durva.Azt gondolná az ember hogy minden rendben van ilyen szép magas Hcg-vel.Nálunk a vért vevő kedves nővér is mondta hogy a magas Hcg semmit sem jelent tehát arra ne támaszkodjon senki mert sokszor előfordul üres petezsák is meg egyéb problémák.Volt ott egy másik csajszi neki 160 volt a Hcg-je.Remélem neki sikerült így a te sztoridból kiindulva.Nagyon lutri ez az egész mondom én.Azért nem csinálják mert nem szabad az embrióhoz hozzányúlni ilyen szempontból.Pedig csak annyi hogy pár sejtecskét kiemelnek és az alapján eldönthető hogy életképes e hosszabb távon vagy sem de az se olyan tuti de azért emelné a sikeresség esélyét legalább 5-8 százalékkal elvileg.Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban lehet azt hiszem ilyet kérni de nem ingyen van,részleteket nem tudok és lehet az infóm is téves.Ezen még kár agyalnunk,első még csak.Ha már 3.sem sikerül akkor már érdemes gondolkodni különböző alternatívákon.Természetes teherbeesésnél is előfordulhat ilyen szóval nagyon sok szerencse kell ide és imádkozni hogy ne legyen gond.Pár hét biztos kell mire kiürül a Hcg-d.Nekem már meg is jött pénteken hisz csak 17 volt és az már ki is ürült.Úgy néz ki szeptemberben kezdjük újra és imádkozunk,mást nagyon nem lehet tenni.Méhpempőt még kipróbáljuk,csinálunk egy 3 hónapos kúrát hátha...
"Az a baj hogy nem nézhetik meg genetikailag hogy tényleg jók e az embriók"
Azért ez így nem teljesen igaz. Bizonyos genetikai betegségeket meg tudnak nézni. És ha egy kariotipizálásnál kijön, hogy a szülőknél probléma van, akkor nézik az embriót, egyébként meg tényleg nem, mivel drágák ezek a vizsgálatok, helyben nem is tudják, így elküldik majd vissza. Bonyolultabb ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!