Lombik 2. ultrahang, csak 4 tüsző. Lesz még több?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap volt a második ultrahangom es sajnos csak 4 tüsző van eddig :((( nagyon elszomorodtam, mert annyira bíztam benne hogy több lesz. A hormon értékeim jók voltak, es a doki is mondta, hogy meglepte, hogy csak ennyi jött eddig össze. Azt is mondta, hogy nem a mennyiség számít hanem a minőség, de én teljesen összeomlottam tegnap miután eljöttem a kórházból. 3 éve próbálkozunk a babával, sajnos a férjemnek annyira rossz a spermaképe, hogy csak a lombik jöhet szóba. Ez az első lombikunk, de valószínű, hogy az utolsó is, mert én úgy érzem, hogy nem bírom ezt az egészet többször is végigcsinálni. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog az első, még csak 34 éves vagyok és elvileg nálam nincs semmi probléma. De most a tegnapi vizsgálat után borzasztóan érzem magam és nagyon kilátástalannak látom a helyzetet. Nagyon szeretnék babát, de ha most ez nem jön össze, úgy érzem már sosem fog. A férjemnek van már két felnőtt gyereke, nekem még semmi. Ne haragudjatok hogy itt öntöm ki a szívem, ez nem hiszti, csak nem tud a környezetemben senki róla, hogy min megyek keresztül, Anyukámnak es barátnőknek sem meséltem el. Most úgy érzem h rettenetesen el vagyok keseredve és nem tudom mi lesz ha nem jön össze:(((( vki tudna írni valami vigasztalót?:(((2021. máj. 5. 07:49
91/130 A kérdező kommentje:
Ha ET +12 napon tesztelek negatívat, abból már nem valószínű hogy valamikor pozitív lesz, ugye?😅😅
2021. máj. 28. 16:14
92/130 anonim válasza:
Nekem azt mondtak hogy meg ne probaljam abbahagyni a progreszteront a vervetel előtt mert az a biztos.
Persze kovetkeztetni lehet de mindig vannak kivetelek.
93/130 A kérdező kommentje:
Nekem nem fognak vérvételt csinálni, azt mondtak h a beültetés után 12-14 nappal kell tesztelnem és telefonálnom az eredménnyel. Hétfő reggelig még nem hagyom abba a gyógyszereket, akkor csinálok még egy tesztet, ha az is negatív akkor ennyi volt :((
2021. máj. 28. 17:32
95/130 anonim válasza:
Szerintem ez most nem sikerült bár ne legyen igazam.Nekem kémiai lett mint azt leírtam szóval megértem milyen mikor nem sikerül pedig annyira szeretné az ember.Majd legközelebb talán.Mi szeptemberben szeretnénk a második nekifutást és hátha....Ti se adjátok fel!Sok sikert a következőhöz!💕
96/130 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva most egész jól viselem ezt az egészet. Azt hittem jobban meg fog viselni. Amúgy is jövő hétre van korona oltási időpontom, megvárom a második oltást is, aztán majd latjuk hogyan tovább. Bízom benne hogyha ez most nem is sikerült, akkor is hátha valamelyik fagyibaba majd fog. Ennél előrébb most nem akarok gondolkodni, csak remenykedek h valamikor csak összejön. Majd irok ha lesz vmi fejlemény :))
2021. máj. 28. 19:40
97/130 anonim válasza:
Szia sajnálom nekem ez 3 . Halkan örülök még utrahang nem lesz meg , meg utána genetika . Nekem második Fagyasztot volt , ugye ase sikerült és mondta dr úr hogy ami van fagyiba azt hagyjuk és kezdünk egy újat , és ez egy új stimulciobol van . És mondta hogy használ embrió ragasztot hogy jobban megtapadjon .
98/130 anonim válasza:
Ha még itt vagy Kérdező akkor neked írom hogy mentünk szeptemberben a 2.lombikra és egyáltalán nem sikerült.Még kémiai sem lett belőle.
Decemberben vagy januárban vágunk neki a 3.-nak.Ott már embrio glue-t kérni fogom bár ha az embrióval van probléma akkor mit sem ér
99/130 anonim válasza:
Én az elsőnél kértem az embrio glue-t és sikerült. Persze nem mondom hogy ettől, de ártani biztos nem ártott.
100/130 anonim válasza:
Persze!Egy próbát mindenképpen megér.Államiban nem tudom megcsinálják e úgy?Fizetünk is érte pluszban ha arról van szó.Meg kell kérdezzem az orvosom mikor mennénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!