Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?
Izguljunk együtt!
Két elhalt terhességem volt már.
Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)
Reszemrol 12dpo es pici barna pecsetelesem volt delutan eros mesis fajdalmakkal. :(
Estere ugyan elmult a fajdalom is es a pecseteles is. De szerintem megjon :(
A tobbieknek nagyon drukkolok!
Szerintem ez pozitív.
Nekem tegnap nagyon halvány második csík, mára full negatív.. előző héten is volt már egy pozitív LH tesztem... ötlet valakinek? 🤷🏻♀️😄
54-es ötletem nincs!
Lehet rossz a teszt?
Nekem is mult hetvegen volt az ovum es jovo szombat-vasarnapra nem varom. Nekem most ebben a honapban alig volt valadekom. Viszont a hasam az fajdogal mar napok ota es nem tudom mitol.
Meg ne ad fel kedves kerdezo, amig meg nem jon addig van remeny.
Lenne egy kerdesem, lattam, hogy neked is volt missed ab-od.. Nalad kiderult, hogy mitol allt le az embrio a fejlodesben? Ti csinaltattok kivizsgalasokat ezek utan?
N.R.
En meg mindig tesztelgetek. A maira leszek kivancsi mert multhonapban 9.napon majdnem pozi volt az ovu tesztem es a 10-11en meg eros pozitiv! Remelem nem kell csalodnom es a mai erosebb lesz mint a tegnapi. F.M
En one step tesztet hasznalok remelem nem becsapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!