Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?
Izguljunk együtt!
Két elhalt terhességem volt már.
Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)
Mara nem vartam es egyenlore semmi jele annak hogy megakarna jonni vagy barmi terhessegre utalo tunet. Egyenlore nem tesztelek, varok par napot ha akkor sem jon meg akkor jovo szombaton csinalok egy tesztet.
Nalatok mi a helyzet?
N.R
Én még mindig nem tudom mikorra nem várom, de egyenlőre semmi tünet egyik lehetőségre sem.
Drukkolok neked nagyon NR!!!
FD
Nálam megjött...:( :( :(
Csalódott vagyok ..
Nektek nagyon szorítok 💕
Sziasztok! Én holnapra-holnaputánra nem várom. A melleim nagyon fájnak de ezen kívül semmi. Sajnos nem hiszem hogy ez az én hónapom. Szurkolok mindenkinek. Kedves kérdező, ne bánkódj előbb utóbb sikerül meglátod.
J
Nagyon sajnalom kerdezo 😔 Teljesen at tudom erezni a csalodotsagod. Nekem januarban volt egy mutetileg befejezet missed ab-om, ami mar a harmadik es juniusba egy kemiai terhesseg.
Drukkolok neked kedves kerdezo, hogy minel hamarabb sikeruljon a baba!
N.R
Koszonom F.D! En is drukkolok neked es majd ird meg hogy mi a helyzet veled. En varakozom, meg csak egy napja kesik, de meg nem tesztelek.
N.R
Szurkolok neked J., addig van remeny mig meg nem jon. Amugy en sem erzek kulonosebben semmit, csak annyi lenyeges, hogy elmaradt a szokasos menstruacio elotti migrenem ami mindig van kiveve ha terhes vagyok. Olyankor mindig elmaradt a migren.
Na de majd elvalik, hogy mi lesz.
N.R
Köszi Mindenkinek !
Azért is vagyok csalódott mert lh teszteltem és együtt voltunk akkor amikor lehetett peteérésem !
Novemberbe megyek vissza dokihoz , ha ez a hónap is sikertelen lesz akkor szerintem clostibegytet kapok!
Szerintetek a hosszú ciklus lehet gond?
Hajrá a Többieknek 😘
Mennyire hosszu a ciklusod?
NR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!