Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!
Két elhalt terhességem volt már.
Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)
2018. okt. 8. 08:45
121/130 A kérdező kommentje:
:(
2018. okt. 23. 21:32
122/130 anonim válasza:
Sziasztok csajok, bar meg nem jott meg, de ket napja mar barnas valadek jon tolem es ma delben negativat teszteltem. Ez az otodik nap hogy kesik, szoval en is ki estem :(
N.R
123/130 anonim válasza:
Ma nekem is lett egy negatív tesztem... bár ugye még mindig nem tudom mi a szitu a ciklusommal, nem tudom számolni, hogy mikor kéne megjönnie... kitartást a következő lehetőségig nekünk! 😘 FD
124/130 A kérdező kommentje:
Csajok sajnálom !
Akkor következő ciklusra fel ! Hajrá mindenkinek !!
2018. okt. 25. 22:09
125/130 anonim válasza:
Ma reggelre nekem is megjött... 😔
FD
126/130 anonim válasza:
én még reménykedhetek 1 hétig, de már megrendeltem egy adag inofolic-ot a biztonság kedvéért
127/130 anonim válasza:
Sok sikert neked kedves utolsó!
Mára nekem teljesen elmúlt a vérzés, már tegnap délután is olyan semmilyen volt. Aki volt az élénkpiros, hirtelen sok, aztán már alig és ma reggelre semmi. Nekem ilyen soha nincs, ha megjön akkor első három nap nagyon jön. Úgyhogy végleg elveszítettem a fonalat... 🤷🏻♀️ FD
129/130 anonim válasza:
Sajnálom NR. 😔 Nekem csak pénteken volt vérzés, azóta semmi, tesztem ma negatív. Úgyhogy gyanús, hogy csak szivat a menstruációm... 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!