Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel növelhetném a teherbeesé...

Mivel növelhetném a teherbeesés esélyét? A munkámban elbocsátások lesznek és az első hónapban nem sikerült, így két hónap maradt. Sikerülhet?

Figyelt kérdés

Szedek terhesvitamint. Olvastam az ovulációs tesztről, mindenképpen ki fogom próbálni, hogy jó legyen az időzítés. Ezen kívül mit ajánlotok még?

Még csak egy hónapot próbálkoztunk, hagytuk szabadon, nem figyeltünk semmilyen tesztet, ovu időpontot vagy ilyesmit. Tegnap viszont kiderült, hogy év végétől súlyos leépítés lesz. Ha most új munkahelyre mennék, rengeteg idő telne el, mire próbálkozhatnánk megint.Bármilyen tippet szívesen fogadok! 28 éves nő

2018. szept. 18. 06:19
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
2 naponta szex és akkor nem kell figyelni semmit.
2018. szept. 18. 06:21
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát,ha időre kell gyereket gyártani, az általában nem szokott kedvezni a gyors teherbeesének!
2018. szept. 18. 06:39
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha görcsös gyerek projektet kezdtek sokkal kisebb eséllyel fog sikerülni a stressz miatt. Ha még a munkshelyi stresszt is hozzávesszük akkor pedig már tényleg sok ez így.
2018. szept. 18. 06:42
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom azért szeretnél teherbeesni gyorsan,hogy védett legyél,és még a leépítés előtt táppénzre mehess. A baj ezzel csak az, hogy csoportos leépítés esetén nem ad védettséget a terhesség. Ugyan úgy elküldhetnek,mint bárki mást.
2018. szept. 18. 06:48
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Erre nincs semmi garancia.Vagy bejön,vagy nem.Ha ennyire akarod,tuti nem fog bejonni.Mi több mint másfél éve próbálkozunk és semmi.Kicsi az esélye,hogy fél éven belül össze jön,ha mégis szerencsés vagy!
2018. szept. 18. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Mi pont így voltunk, hogy szorított az idő és össze is jött második hónapban stressz ide vagy oda. Csak pozitívan!
2018. szept. 18. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a munkahely nem volt gáz, szimplán csak télre akartuk időzíteni a második babát, mert az első júliusban született, és szenvedős volt a vége, meg aztán a pici babával is az a bazi meleg. A cél érdekében ovutesztet használtam, hogy biztos jól időzítsünk, meg vitamint szedtem, egyből összejött, január közepére vagyok kiírva :)
2018. szept. 18. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!