Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?
Izguljunk együtt!
Két elhalt terhességem volt már.
Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)
Sajnálom , hogy ennyire nem törődnek a dolgokkal !
Szerintem azért menj el máshova nehogy megismétlődjön ez a dolog.
Többiek hajrá
21- e fele nem varom remelem ossze jon.
1.5 eve probalkozunk. :(
Csajok, gyors kerdes...
30 naposak voltak a ciklusaim az elmult 3 honapban. Elvileg mult hetvegen lett volna az ovum, de nem szurt egyik oldalam sem es a nyak is elmaradt. Tegnap ereztem csak ezeket a tuneteket, a ciklusom 20 napjan. Letezik, hogy ennyivel elcsuszott az ovum? Mas is tapasztalt ilyet? Nem hasznalok ovu tesztet, homerozni sem szoktam, csak naptar szerint es a tuneteim szerint szoktunk ezekben a napokban jobban odafigyelni hogy egyutt legyunk.
N.R
Koszonom a valaszod, utolso valaszolo. Majd elvalik nalunk hogyan alakult ez a honap, de nagyon meglepet az egesz, mert eddig ilyen nem tortent velem.
Neked gratulalok es boldog babavarast kivanok.
N.R
Nekem is lenne egy gyors kerdesem,igaz mar szerintem nagyon rastresszelek az egeszre de olyan szerencsetlennek erzem magam.
Szerda este lett egy majdnem mar pozitiv ovu tesztem, es a parommal mi csak csutortokon hajnalban tudtunk egyutt lenne olyan 1-2 ora korul. Aztan csutortok este 6-kor eros pozitiv lett az ovu teszt de utana mar nem tudtunk egyutt lenni. Se csutortok este,se penteken. Lehet igy keves eselyem lesz barmire is. Annyira bant a dolog :((( Sírni tudnek mar.
Kedves 79es valaszolo, ne keseredj el, mert egy nagyon pici esely van arra, hogy a csutortoki egyutletbol sikerult. Mivel a spermium idealis korulmenyek kozott egy par napig eletkepes marad.
Drukklok neked!
N.R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!