Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?
Izguljunk együtt!
Két elhalt terhességem volt már.
Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)
37. Napra jött meg nekem a rendes vérzés, előtte pÁr nap barnázás.
Muti a tesztet :)
Nekem a januari mutetem elott kb. 30-34 napra jott meg es 5 napig tartott. Elotte kb mar a 28 naptol barnaztam es utana is meg vagy 2 napig. A mutet ota viszont 28-30 naposak lettek a ciklusaim es nincs barnazas.
A nogyogyaszom azt mondta hogy 25-40 nap tekintkheto meg normalis ciklusnak es hogy a rovidebb ciklus az problemasabb mint a hosszabb, mert ott a beagyazodasnal lehetnek gondok azaz sokesetben nem tud megtorteni a beagyazodas.
De mikor atkuldott a nogyogyaszom a reprodukcios klinikara kivizsgalasokra ott az endokrinologus azt mondta, hogy a legidealisabb ciklushossz 28-32 nap kozott van, a verzes idealis hosza pedig 4-7 nap.
Amugy egy dologban mindket orvos egyetertett(nogyogyasz,endokrinologus), hogy akkor van nagyobb problema, ha teljesen kimarad egy egy ciklus.
N.R
Ne aggódj , ha már látsz valamit az jó jel ! Kezdetben nekem is nagyon halvány volt..
Köszi a választ ! Nekem a műtétem előtt megse jött magától ez is haladás , remélem minél előbb összejön :)
Inofolicot iszik valaki?
Ez lenne a teszt.. hátha nektek sas szemetek van, bár nem egyből fotóztam hanem rá pár órára mikor megszáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!