Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!
Két elhalt terhességem volt már.
Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)
2018. okt. 8. 08:45
81/130 A kérdező kommentje:
Ameddig nem jön meg reméNykedhetsz !
Én 31. napnál tartok és semmi de nekem hosszú ciklusaim vannak .
Ti , hogy álltok?
2018. okt. 15. 08:49
82/130 anonim válasza:
Nekem se tünet semmire, se bármilyen folyás, se hőemelkedés, semmi konkrétan. Mindenkinek drukkolok!
83/130 anonim válasza:
En majd hetvegen fogok tesztelni eloszor akkor leszek a 9-10.DPOn lehet meg igy is korai lesz.
F.M
84/130 A kérdező kommentje:
Kitartást csajok ! :)
Bízzunk ..
2018. okt. 15. 22:07
85/130 anonim válasza:
Ki hogy van?? En ma vagy elmeletileg a 7.dpo-n. Alig birom kivarni mikor tesztelhetek. Talan majd vasarnap reggel az lesz a 10.dpo.Talan meg lehet az is korai.
F.M
86/130 anonim válasza:
Nekem semmi tünet, se folyás (semmilyen), se görcs, se szurka, csak egyhuzamban csokit zabálok konkrétan, úgyhogy valószínűleg meg fog jönni, akkor vagyok ilyen édesszájú. Fogalmam sincs, hogy a ciklus melyik szakaszában lehetek most, úgyhogy csak várok. Amint van valami jelentkezem. Drukkolok mindenkinek!
87/130 anonim válasza:
Nekem sincs konkret tunetem... neha neha szurka az van,de lehet csak azert veszem eszre mert most jobban figyelek,etvagyam nekem is jobb lett.Bar ez is valtozo,erzem hogy ennek de meg se kivanok kimondottan semmit. Hangulatom ingadozo... Kb ennyi. Melleim nem fajnak... meglatjuk mi lesz ebbol.
88/130 A kérdező kommentje:
Nálam barnás folyás..2. Nap menzesz még nem jött, de gondolom az lesz belőle :/ :(
2018. okt. 18. 18:13
89/130 anonim válasza:
Kinél mi a helyzet? Nálam még mindig semmi, se folyás, se görcs, se mell fájdalom, semmi... még mindig csak a csokievés 😄 FD voltam.
90/130 A kérdező kommentje:
De jó Neked :) szorítok 😊😊😊😊
2018. okt. 20. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!