Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?
Izguljunk együtt!
Két elhalt terhességem volt már.
Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)
Igazad lesz sajnos mert kezd fájni a hasam. Amúgy már kidobtam. Elengedem ezt az egészet. Dühös vagyok kicsit hogy nem sikerült most sem. Nektek sok sikert csajok!!!
J
Nekem ma van a harmadik napja, hogy kesik, de neha ugy erzem a hasam hogy meg fog jonni, a mellem enyhen erzekeny es ma sokat jarok pisilni. Juniusban is ugyan ilyen tuneteim voltak es vegul kiderult, hogy csak kemiai terhesseg volt es a 6hetre megjott. Remelem most nem ugyan ez lesz a helyzet.
Emiatt tartok a tesztelestol, ugyhogy most csak varakozom, hogy mi lesz ebol az egeszbol
NR
Én látom ! :)
Szerintem ez pozi lesz :) jujj de jó!
Az elején a 2. terhességemnél nekem is ilyen csík volt csak én láttam meg az olyan aki már sok ilyen tesztet csinált
Örülök hogy látod te is,de attól tartok meg fog jönni. Már el sem tudom képzelni milyen lenne ha egyszer igazi pozitív tesztem lenne. Ma vagy holnapra nem várom.
J
En egyszer a nemvart napjan is negativat tesztektem, majd csak harom nap keses utan lett pizitiv ugyanis kesobb volt a peteeresem. Meg van remeny!
NR
Amugy megnyitottam a gepen is a fotod. Latszik a masodik csik!
Tesztelj ujra holnap vagy holnap utan
NR
Volt itthon egy corax teszt megcsináltan mert nem bírtam várni, az negatív lett szóval nincs baba. Ha nem jönne meg amit kétlek, akkor péntek reggel tesztelek.
J
Nekem nem is volt és nem is lesz pozitív teszt a kezemben. Kezdem elveszíteni a reményt. Mindig csak új hónap új esély....esély de mire az újabb csalódásra 😥😥😥☹☹ sok sikert nektek.
J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!