Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki mire nem várja...

Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?

Figyelt kérdés

Izguljunk együtt!

Két elhalt terhességem volt már.

Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)

2018. okt. 8. 08:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/130 anonim ***** válasza:
100%
11:15 os vagyok! Pár napja rózsaszín folytasson volt, ma inkább vizes állagú nem tudom melyik jelenthet jót. A homet nincs lehetőségem mérni mert több műszakba dolgozom és össze-vissza kelek. A mellbimbom kicsit érzékenyebb mint szokott. Neked valami tünet ??
2018. okt. 8. 12:27
 12/130 anonim ***** válasza:

Eddig sok kremes folyasom volt. Ma mar vizesebb. 4.dpo ota mesis fajas meg a cicim faj de nem a mellbimbom.

A fajas ilyen allando es neha szurkal.

De mivel a hőm ereszkedik nem sok jora szamitok sajnos.

Az elso terhessegemnel sok vizes folyasom volt. (Veteles)

A masodiknal kremes remik (mehen kivul)

2018. okt. 8. 12:32
 13/130 anonim ***** válasza:
Mikor fogsz tesztelni ? Megvarod a csutorokot?
2018. okt. 8. 12:42
 14/130 anonim ***** válasza:
100%

Holnap tervezem. Veszek egy 10est de aztem folosleges.

Ma csak tessek lassek ellottem egy 25ost de negativ persze.

Lhk is. Nagyon halovany csik volt ha jostesztnek nezem.

Mondjuk az elsot 38. Napon mutatta ki a mehen kivulit a nemvart napjan halvanyan. Aztan szepen erosodott.

2018. okt. 8. 12:45
 15/130 anonim ***** válasza:
100%

21-re nem várom. Harmadik próbálkozós hónapunk. Igyekszem nem rágörcsölni, akkor vagyunk együtt, amikor jól esik, nem csak és kizárólag a termékeny napokon. Az első hónap tiszta agybaj volt, mindenféle tüneteim voltak, mindenre azt hittem, hogy terhes tünet. Késett is 4 napot. A második hónap pedig egy fertőzés jegyében telt.

Csak a teherbeesés körül forogtak a gondolataim, kutakodtam a témában, bújtam a netet, de elegem lett magamból, már én sem bírtam elviselni saját magam. 😀

Azóta úgy vagyunk vele, hogy jön a baba, amikor jönni szeretne, mi szeretettel várjuk. ☺️ Ha nem ebben a hónapban, akkor a következőben. 😉

Mindenkinek drukkolok, hogy összejöjjön a baba! 😇

2018. okt. 8. 13:40
 16/130 anonim ***** válasza:
100%
13:40 teljesen ugyanígy voltam :D minden percben. 3. hónap, próbálok nem arra gondolni. most már el tudom viselni magam és a várakozást is. Tegnap kellett volna, mééég semmi jele : ) bár ezt a hónapot elengedtem.. több okból is :/ előző hónapban 1 hetet késett, már kezdtem beleélni magam.. :(
2018. okt. 8. 14:24
 17/130 A kérdező kommentje:

Elhiszem , hogy minden gondolataitok e körül forog .. nekem is .. de muszáj elterelni a gondolatainkat!

Nekem egy évig szinte magától

Se volt vérzésem , úgyhogy csak kísérleteztek velem , míg megműtöttek majd teherbe estem ...

2018. okt. 8. 15:08
 18/130 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Èn is csatlakoznèk, bàr nekem màr mögöttem van a nemvàrt napja 2 nappal,ma a teszt negatìv,mensi sehol. 2 napja szurkàlt a hasam egèsz nap azòta semmi,mensis görcseim sincsenek. Nemtudok màst tenni mint vàrok èn is :( drukkolok mindenkinek :) nem adom mèg fel,erős leszek ès nem tesztelek 3 napig ha addig sem jön meg.tegnap ahogy jàrtam a mosdòba nèha nèha làttam a wc papiron pici nyàkot,de annyira pici volt hogy csak azèrt vettem èszre mert kb nagyìtòval nèztem :) ès el se tudtam döndteni hogy most fehèr vagy ròzsaszìnes...gondotlam lehet meg fog jönni???? De nem, tök szàraz vagyok ma reggel is. (bocsi külföldön èlek,időeltolòdàs,reggel van mèg itt)
2018. okt. 8. 16:20
 19/130 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 23-ra nem nem várom. Már ez a 6.hónap hogy próbálkozunk. Első baba lenne. Nagyon vágyunk már rá. Ez minden álmunk. Sok sikert nektek 😊
2018. okt. 8. 16:22
 20/130 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, en 3 vetelesen vagyok tul es egy kemiain. Mindketten atestunk teljeskoru kivizsgalason es mindent rendben talaltak nalunk az orvosok.

Ez a harmadik probalkozos honapunk es 21re nem varom. Remelem vegre sikerulni fog.

Mindenkinek drukkolok!

2018. okt. 8. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!