Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki mire nem várja...

Csajok! Ki mire nem várja ebben a hónapban a menstruációját?

Figyelt kérdés

Izguljunk együtt!

Két elhalt terhességem volt már.

Pár hónapja kezdtünk el próbálkozni , bízunk abban,hogy ez a hónap sikeres lesz :)

2018. okt. 8. 08:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/130 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. 12 re nem várom. B.
2018. okt. 8. 16:50
 22/130 A kérdező kommentje:

18-as nyugi !

Próbálj meg várni pár napot ! Tudom nehéz!

Mindenkinek hajrá :) remélem

Pár nap múlva mindenki azt írja , hogy sikerült neki :)

2018. okt. 8. 17:46
 23/130 anonim ***** válasza:
100%
Remelem sikeres lesz a honap mindenkinek!! F.M :)
2018. okt. 8. 20:04
 24/130 anonim ***** válasza:
100%

Ide is bepofátlankodom, hátha...

Na akkor én itt leírom az elmúlt két hétben lejátszódott dolgokat, hátha valaki hozzá tud szólni.

Szeptember 3-án jött meg utoljára (eddigi ciklusaim 26-28 naposak voltak kb.). Akkor ugyebár október 1-jén kellett volna megjönnie nagyjából legközelebb, majd utána október 29. környékén.

Így lett volna normális, de...

Elkezdtem menstruálni szeptember 24-én, 1 héttel hamarabb és menstruálok a mai napig. Tehát már két hete. Múlt héten szerdán voltam dokinál, azt mondta nincsen semmi gond, előfordul az ilyen, ha próbálkozni kezd az ember, kaptam Rutascorbint, hogy abbamaradjon, de azóta sem szűnt meg. Múlt héten szerdán a doktornő egy 11 mm-es, érőben lévő tüszőt látott, de az ovutesztem már csütörtökön pozitív volt, pénteken pedig negatív (ma újra ott van az a második csík, bár halványabb). Viszont kizárt, hogy a peteérés akkor volt. Úgyhogy én már teljesen össze vagyok zavarodva, fogalmam sincs, hogy mikortól számoljak, mikor várjam, mikor ne, mikor van ovu, mikor nincs, úgyhogy ezt a hónapot el is engedtem. De nagyon sok sikert nektek mindenkinek!!! :*

2018. okt. 8. 20:31
 25/130 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, lehet tudni milyen műtét volt? Hátha sorstársra lelek...
2018. okt. 8. 20:48
 26/130 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Holnap utánra nem várom, bár tompa menzesz jelek vannak. Harmadik hónapja próbálkozunk, kétszer mutatott pozitívat ebben a ciklusban az ovuteszt, ami lehet jó, de lehet nem jó is.... Nem sokára kiderül ;) hajrá mindenkinek!
2018. okt. 8. 20:54
 27/130 A kérdező kommentje:

Kedves 24 -es!

Ne add fel a hónapot soha nem lehet tudni mikor jön össze ! Nem tudom mitől lehet neked !

Voltál kivizsgáláson?

26-os !

Drilling műtétem volt Januárban ! Utánna volt elhalt terhességem és előtte is , Neked?

Mindenkinek hajrá 💕

2018. okt. 8. 21:06
 28/130 A kérdező kommentje:

Bocsi 25-ös kérdező kérdezte a műtétet :)

26-os Neked is hajrá

2018. okt. 8. 21:07
 29/130 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

24-es vagyok. Voltam kivizsgáláson, minden rendben. Hormonok, petefészkek, méh, minden rendben. Doki azt mondta nincs azzal gond, ha kicsit variál a ciklusom, csak hát így nehéz bármire is figyelni... kiváncsi vagyok a holnapi ovu tesztre, mert megint kezd erősödni, a ciklusban nekem is másodszor... jó lenne, ha legalább ez rendeződne, mert így kicsit aggasztó... köszönöm a biztatást! Remélem mindenkinek sikerülnek a tervei!

2018. okt. 8. 21:10
 30/130 A kérdező kommentje:

Kedves 24-es !

Nekem rutascorbint akkor adtak amikor terhes voltam és volt egy haematóma a méhembe.

Amikor ilyen össze vissza vérzéseim voltak duphastont vagy norcolutot kaptam !

Írj majd , hogy holnap mit mutat a teszt

2018. okt. 8. 22:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!