2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?
Lányok leirom az én varázslatomat:
Kerestem egy újságban egy kedves babaarcot,kivágtam.Minden nap gyújtottam egy gyertyát,odaraktam a kis képet,és szóltam a megszületendő lelkek seregéhez,jöjjön az én kis babácskám már nagyon várjuk...nagy szeretettel fogjuk felnevelni.Nemsoká pozitiv lett a tesztem.Az érdekes az,hogy rózsaszin gyertyát égettem,kislányom lett.A napokban a kezembe került a kis képecske,mintha a kislányom mosolyogna rám..Kicsit megborzongtam.Szóval rengeteget számit az akarat.
Én is annyira örülök neki, hogy így mi együtt, támogatva egymást várhatjuk a nagy pillanatot, amikor kezünkben egy pozitív tesztet, majd 9 hónap múlva egy egészséges babót tarthatunk :D
Nekem a múlt héten volt "érdekes" menszem, illetve tapasztalatom (leírtam). Tegnap a rákszűrés eredményemért mentem el a dokimhoz, de reggel enyhe rózsaszínes vért észleltem :( jeleztem neki. Azonnal kórházba küldött. Ott kiderült, hogy ciszta van a petefészkemben, de ugyanakkor ez az enyhe vérzés nem áll kapcsolatban vele, ezért csináltak egy tesztet, ami - lett. Az orvos azt mondta, ez lehet beágyazódási vérzés is (amit még a teszt nem mutat ki) és a hétvégén ismét teszteljek :O
Sajnos ma is volt néhány csepp, de én még bízok, mert érzem, hogy itt van, és már ő is nagyon szeretne bennünket - ahogy mi is őt ;)
Szóval bízunk még mindig, talán még jobban mint eddig ;)
Puszi mindenkinek
R
Kedves előző válaszoló, hihetetlenül megható a történeted :') Gratulálok a picihez
Kinek mi a következő nem várt dátuma?
Én júl 3-4 körülre nem várom.
A
Sziasztok!
2. válaszoló (N vagyok). Én mára nem vártam, de sajnos tegnap megjött, úgyhogy a 10. hónapunk is sikertelen volt. Nektek drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!