Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2012-ben szülni FOGOK! Ki...

2012-ben szülni FOGOK! Ki tart velem?

Figyelt kérdés
Több mint két év próbálkozás után, most eldöntöttem, hogy nem várok tovább lelkileg is arra ösztönzöm magam, hogy igenis sikerülnie kell!!
2011. szept. 19. 12:53
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
41%
Csatlakozom hozzád! :-)
2011. szept. 19. 12:58
 2/58 A kérdező kommentje:

Örülök.:) Egy becenevet, vagy valamit írjál magadról, hogy tudjam amikor más is ír.:)

Mi régóta küzdünk, túl vagyunk vizsgálatokon is, és mégsem jön. Mostantól próbálom másképp megközelíteni a dolgot. Úgy érzem, hogy most már sikerülnie kell!!

2011. szept. 19. 13:03
 3/58 anonim ***** válasza:
41%
Kata vagyok. Nekem már van 2 gyerekem. Már nagyok./18és 15 évesek/ A férjemmel úgy gondoltuk eljött az idő, hogy újra gyermeket vállaljunk. Valahogy nem akar összejönni.
2011. szept. 19. 13:09
 4/58 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék a jövő évben szülni.Most tettem le a tabit és a következő hónaptól fogunk próbálkozni. Nagyon bízom benne, hogy elsőre sikerülni fog.Nem is lehet másképp!!
2011. szept. 19. 13:15
 5/58 anonim ***** válasza:
Az előző voltam:Rita
2011. szept. 19. 13:16
 6/58 anonim ***** válasza:
Viki vagyok én is szülni fogok és kész !!!:)
2011. szept. 19. 13:33
 7/58 A kérdező kommentje:
nekem is vannak már gyermekeim, akik nagyok, és az új párommal próbálkozunk már egy ideje. Sokszor találkozom itt az oldalon olyanokkal, akik azt írják, hogy megfeledkeztek a témáról, és azonnal összejött. Igen ám, csak el kéne oda jutni, mert amikor ebben benne vagy, akkor szinte számolod a napokat, peteérés...mikor jön meg, és aztán úgy érzed magad, mint egy taposómalomban...egyre másra telnek a sikertelen hónapok.
2011. szept. 19. 13:35
 8/58 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom:)

A fiam két éves múlt, és már ideje egy kistesónak:)

Úgyhogy hajrá mindenki:D

Kriszta

2011. szept. 19. 13:45
 9/58 anonim ***** válasza:

Andi

Hosszú idő óta én is minden hónapban reménykedem és remélem 5 nap múlva többet tudok megint és lesz végre pozitív tesztem és akkor jövőre szülök:)

2011. szept. 19. 13:49
 10/58 anonim ***** válasza:
Zsuzsa vagyok!!!Ha minden igaz en is 2012 majusaba fogok szulni!!!Ma teszteltem pozitivat!!!Remelem minden rendbe lesz!!! [link]
2011. szept. 19. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!