2012-ben szülni FOGOK! Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Több mint két év próbálkozás után, most eldöntöttem, hogy nem várok tovább lelkileg is arra ösztönzöm magam, hogy igenis sikerülnie kell!!2011. szept. 19. 12:53
11/58 anonim válasza:
Szia Réka vagyok lassan 2 éves lesz a lányom és szeretnénk neki tesot remélem összejön hamar mindenkinek.
12/58 anonim válasza:
En is nagyon szeretnek szulni 2012-ben!
13/58 A kérdező kommentje:
Gyönyörű a teszted Zsuzsa!!!Gratulálok, és remélem mihamarabb hasonló tesztekkel fogunk büszkélkedni!:)))
2011. szept. 19. 14:09
14/58 anonim válasza:
Szia! De igazad van :)! Szülni fogok én is 2012-ben :)! Így kell hozzá állni! Sztem "is" hülyeség ha valaki azt mondja nem gondol rá vagy görcsölés.Ez nem igaz! Hiszen ha gyereket akar valaki nyílván figyelni kell a Pé-t stb..ez nem jelent rágörcsölést csak h szeretnénk babát!! :) Mi is a 2.babát szeretnénk,de az elmúlt 2 hónapban nem jött össze! DE most össze kell jönnie neki :)!!
16/58 anonim válasza:
Zsuzsának gratulálok. Melinda vagyok, és én is szülni szeretnék már végre.
17/58 anonim válasza:
Zsuzsa vagyok,en nagyon ragorlcsoltem es megis sikerult!!!!Nem attol fugg,akarni kell!!!!
18/58 anonim válasza:
Zsuzsa ez nagyon jó :) örülök :)!!!
19/58 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ennyien vagyunk, én Csilla vagyok, és nagyon örülök, pozitív hozzáállás, és sikerülnie kell! Lányok ne szomorkodjatok!! Jövőre szülünk!
2011. szept. 19. 14:58
20/58 anonim válasza:
Sziasztok! :)
Én 2012. májusában fogok szülni! Én áprilisra terveztem, de májusi bébinek is nagyon örülünk ám! :)
Drukkolok mindenkinek, hogy úgy legyen ahogy tervezitek :)
Vanda vagyok, és már van egy 21 hós lányom!és egy 7 hetes pocakbabim!
Drukkolok mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!