Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2012-ben szülni FOGOK! Ki...

2012-ben szülni FOGOK! Ki tart velem?

Figyelt kérdés
Több mint két év próbálkozás után, most eldöntöttem, hogy nem várok tovább lelkileg is arra ösztönzöm magam, hogy igenis sikerülnie kell!!
2011. szept. 19. 12:53
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szülni fogok 2012-ben. Már van egy kisfiam aki 2 éves múlt augusztusban.

Sajnos nálunk nehezített a helyzet mert PCOS vagyok 0 peteéréssel és rendszeres ciklussal. Már elkezdtük az orvosi vizsgálatokat.:) Jövő hétfőn lesz eredmény. Egy egész örökké valóságnak tűnik ez az idő. Mindenkinek kitartást:)

Vica

2011. szept. 19. 17:00
 22/58 anonim ***** válasza:
Szia Kata2 vagyok:-),mivel már van egy Kata:)mi másfél éve várjuk a babát,most már sikerülnie kell 2012-ben szülni fogok:)
2011. szept. 19. 17:44
 23/58 anonim ***** válasza:
Sziasztok !Én is szülni szeretnék 2012-ben, és fogok is!Mi 1,5 éve próbálkozunk, a páromnak már van két kisfia, a közös meg nem akar összejönni.Már volt két inszemem ( closti+ovetrill), a harmadik jövő hónapban lesz ( puregon + ovetrill ) - ell.Most sikerülnie kell!!
2011. szept. 20. 07:49
 24/58 A kérdező kommentje:
Szuper, hogy ilyen sokan vagyunk! Ez a pozitív hozzáállás kell! Aki már babát vár annak nagy gratuláció, mi is követni fogunk benneteket hamarosan!
2011. szept. 20. 08:17
 25/58 anonim ***** válasza:

sziasztok Eszti vagyok!

6.éve szeretnénk babát lassan megyünk inszemre és bizony 2012.-ben már biztos lesz babám!!! :-)akárki akármit is mond!

2011. szept. 20. 09:00
 26/58 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csatlakozom.

2011. szept. 20. 09:10
 27/58 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Klára vagyok, és csütörtökön tudom meg, hogy tuti van-e babu!

2 hete erős pozi tesztek sokaságát csináltam, menszi szerencseré sehol! :)

Drukkolok mindenkinek, és egy jó tanács: ne görcsöljetek, vegyétek lazán! Az elmúlt fél év rémálom volt ezen a téren, mert csak ekörül forgott az agyam, és aztán mikor megjött azt hittem a Dunának megyek!!!

2011. szept. 20. 09:13
 28/58 A kérdező kommentje:

Jó lenne, ha leírnátok azt is, ki mivel próbálkozik. Milyen gyógynövényt szed, vagy milyen hormonokat kap, vagy egyáltalán mit tesz annak érdekében, hogy sikerüljön a babó. Csak, hogy esetleg segítsünk egymásnak tanácsokkal...

Én gynexet szedek, reggel este 4 cseppet, második hónapja, eddig még nem tudom segített-e.

Ezen kívül próbáltam a barátcserjét, nekem nem vált be pecsételést okozott, kaptam closti-duphaston kombit, nem vált be. Próbáltam cicka-palástfű kombinációt, elhasználtam egy csomó ovu és terhestesztet....szóval most itt tartok, a következő asszem dokiváltás lesz.

2011. szept. 20. 11:31
 29/58 anonim válasza:
Sziasztok!Timi vagyok és már 3 hónapja próbálkozunk sikertelenül a kistesón,de 2012-ben én is szülni fogok!
2011. szept. 20. 14:55
 30/58 anonim ***** válasza:
Szabó Gyuri bácsi teakeverékét fogyasztjuk és nagyon bízom benne eddig már én is sok mindent kipróbáltam.Ajánlom neked is.
2011. szept. 20. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!